Robert Fico hovorí o veľkom predvianočnom proteste a podpore generálneho štrajku
01 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová
Vláda sa podľa predsedu strany SMER - SD Roberta Fica, zaoberá iba vlastným prežitím a zanedbáva najväčšie výzvy, ktoré stoja pred občanmi tejto krajiny. Fico si nemyslí, že ide iba o Covid, ale aj o zdražovanie, ktoré podľa neho vláda ignoruje. A preto hovorí: Pokiaľ NR SR nebude rokovať o návrhu strany SMER - SD o zdražovaní, idú do veľkého protestu a podpory generálneho štrajku.

Fico zdôrazňuje, že návrhy strany SMER - SD boli vždy zamietnuté a preto im neostáva nič iné, ako iniciovať zvolanie mimoriadnej schôdze. Na nej chcú žiadať vládu, aby predložila harmonogram konkrétnych prvkov, čo chce vláda urobiť, aby ľuďom ako tak pomohli.

Fico predostrel aj to, čo by urobil, ak by vo vláde bola strana SMER - SD: znížili by DPH, pokiaľ ide o energie. Spomenul plynové vratky a ako upraviť cenu elektriny, pretože podľa Fica to je možné a spomenul aj zastropovanie cien niektorých základných potravín.

Fakt nemáme iné problémy? Bihariová sa prekvapivo priznala a vraj "TO" musí užívať skoro každý
Irena Bihariová sa priznala k tomu, že skúsila marihuanu. Príspevok na sociálnej sieti začala výrokom: Hulení tady "má" vybudovanou tradici, akurát nemáme vybudovanú tradíciu sa k marihuane priznať. Predsedníčka PS zrejme považuje tento svoj výrok... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vláda SR nič neponúka, ale vysmieva sa občanom

Vláda SR podľa neho nič neponúka, ale vysmieva sa občanom a hlboko ignoruje ľudí. SMER - SD podľa Fica iba nekritizuje, ale ponúka aj riešenie. Robert Fico spomína bankový odvod, pretože podľa neho za posledné roky majú najväčšie zisky práve banky a aj to, ako ich návrh v súvislosti s bankovými odvodmi neprešiel. Podľa neho peniaze treba hľadať tam, kde sú a nie tam, kde nie sú.

Pokiaľ návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze NRSR neprejde, tak Fico upozorňuje, že im neostane nič iné, bez ohľadu na to, či je lockdown, alebo nie je, uvažovať o zvolaní veľkého protivládneho protestu. proti zražovaniu. Ten by sa konal ešte pred Vianocami.

Fico spomína aj generálny štrajk a zdôrazňuje, že štrajk patrí výlučne do kompetencie odborov.
Je to podľa neho komplikovaná právna, aj organizačná vec. "Protesty, ktoré SMER - SD organizuje majú povzbudiť odbory, aby išli protestovať proti tejto nešťastnej vláde, aj touto krajnou formou a od strany SMER - SD môžu očakávať plnú podporu," dodal v závere Robert Fico.  

Denisa Saková varuje: "Čistý chaos. Policajný prezident a riaditeľ inšpekcie budú iba bábkami ministra vnútra"
"Policajný prezident a riaditeľ policajnej inšpekcie budú bábkami v rukách ministra vnútra." Tvrdí bývalá ministerka vnútra Denisa Saková. Do Národnej rady SR bol podaný poslanecký návrh zákona, ktorým sa má meniť voľba policajného prezidenta SR a... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | IvanBrožík

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."