Matovič ufňukane dúfa v zázračnú opozičnú podporu jeho fantasmagóriám
01 | 12 | 2021 I Ivan Brožík
"Mafia, skorumpovaná mafia, špinavci" a ešte iné, aj nepublikovateľné výrazy používa bežne Igor matovič na predstaviteľov politickej ipozície a ich voličov. Zrazu otočil, lebo ide o jeho ego - hľadá u tých, ktorým neustále nadáva a policajne a súdne ich šikanuje - "rozumnú podporu".

"500 € pre všetkých zaočkovaných 60+ … a tým stovky miliónov eur navyše mimo bežnej pomoci pre najviac dotknuté sektory … práve schválila vláda." Oznamuje na sociálnej sieti majiteľ koalície a štátu.

SaS sa vzbúrila, treba sa ísť prosíkať k opozícii

"Proti hlasovali jedine ministri SaS. Bohužiaľ, v parlamente sa proti pomoci dôchodcom a najviac dotknutým podnikateľom zrejme postaví aj celá opozícia … a návrh tým pádom neprejde." Hrubo zavádza Matovič. Mal by si spomenúť, koľko návrhov zákonov na pomoc opozícii dôchodcom a chorým arogantne zhodil zo stola iba preto, že sú opozičné.

Podľa seba súdim teba

Matovič končí svoj status niečím, na čo sa naozaj hodí známe slovenské príslovie: "Uvidíme, pre koho je život dôchodcu cennejší ako trápnučké politikárčenie."

(Medzititulky red. HD.)

"Kresťanský" postoj boľševického aparátčika Šeligu k humanite
"Situáciu u našich susedov a partnerov v EÚ a NATO nemôžeme ignorovať. Eskaláciu migrácie, ktorú cielene na hraniciach medzi Poľskom, Litvou, Lotyšskom a Bieloruskom vytvára Lukašenko s Putinom nemôžeme prejsť mlčaním." Píše na sociálnej sieti... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

_______________________

Pomôžete nám zdieľaním?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD