Ladislav Kamenický: Ľudia nechcú poukážky s QR kódmi, ale predčasné voľby
01 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Táto vláda asi nežije na Slovensku a vôbec netuší, čo trápi ľudí," myslí si poslanec strany SMER - SD Ladislav Kamenický. Kamenický je presvedčený, že Matovičov návrh s poukážkami nepomôže seniorom a nepomôže ani gastru a do NR SR preto prichádza strana SMER - SD s iným, pozmeňujúcim návrhom. 

Poslanec strany SMER - SD Ladislav Kamenický sa zamýšľa nad tým, či seniori na Slovensku naozaj potrebujú to, čo Hegeromatovičova vláda ekonomicky tlačí na ľudí vo veku 60 plus, ako výmenu za očkovanie. Čiže poukážky s QR kódmi v aplikácii v hodnote 500 eur na bezplatnú večeru v reštaurácii, manikúru, jazdu na tobogáne alebo bezplatnú lyžovačku.

Prestaňme sa báť !
Jozef Banáš, v dnešnom statuse na sociálnej sieti vyzval ľudí, aby sa prestali báť. Vyjadril sa v súvislosti s jeho novo vydanou knihou Som Baťa, dokážem to! Upozorňuje v ňom na fakt, že človek je ovládateľný, manipulovateľný a poslušný vtedy, keď... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Norbert Pančík

Zdražovanie bude najvyšše od roku 2011 

Ladislav Kamenický si myslí, že dôchodcov dnes trápi najmä zdražovanie úplne všetkého. "Energií, potravín, tovarov a služieb. Ľudí na Slovensku trápi neistota, či budú mať zajtra prácu a či budú mať zajtra čo položiť na stôl!" Píše v príspevku na sociálnej sieti. A z toho dôvodu strana SMER - SD predloží v NR SR pozmeňujúci návrh, aby každý senior dostal 500 eur na to, aby ľahšie prežil extrémne zdražovanie. "Bude totiž najvyššie od roku 2011!" Zdôrazňuje Ladislav Kamenický.

Matovičov návrh s poukážkami podľa Kamenického nepomôže ani gastru. "Gastro totiž potrebuje pomoc teraz, keď majú zavreté prevádzky z dôvodu lockdownu. Tržby až o niekoľko mesiacov, keď už prejde núdzový stav a prevádzkovatelia medzitým zavrú svoje podnikanie, im bude platné, ako mŕtvemu kabát," vysvetľuje.

R. Fico - Už vidím, ako sa seniori šmýkajú po toboganoch aquaparkov
Obrovský nárast cien energií a nečinnosť vlády v tomto smere - to bola téma dnešnej tlačovky strany Smer SD. Opakovaná požiadavka na zvolanie schôdze NR SR Smer takisto opakovane predkladal celý rad návrhov uznesení, kde od vlády žiadali... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Ľudia si neželajú poukážky, ale predčasné voľby

V príspevku na sociálnej sieti sa poslanec Kamenický pýta aj na to, kto dnes na Slovensku ručí za to, že sa ľuďom po vakcinácii nemôže nič stať. Kto zodpovedá za odškodnenie ľudí, ktorých postihne niektorý z vedľajších negatívnych účinkov vakcíny? Aké odškodnenie títo ľudia dostanú?

Výrobcovia vakcín podľa Kamenického neručia za nič a myslí si, že asi preto sú aj zmluvy skoro celé začierné. "Distribútori vakcín neručia tiež za nič. Lekári sa pochopiteľne nedali zatiahnuť do tejto zodpovednosti. A štát doteraz nemá prijatý žiadny odškodňovací zákon. Ako potom majú ľudia dôverovať tejto vláde, že ak sa zaočkujú a niečo sa stane, že sa o nich štát postará?" Argumentuje poslanec Kamenický. A dodáva, že nijako. 

V závere prízvukuje, že ľudia si podľa neho želajú, až 63% z nich na Slovensku, aby sa konečne konali predčasné voľby a aby sa konečne zmenila vláda, ktorá vôbec nerozumie vlastným občanom. A dodáva, že bohužiaľ...

Rovnaký scenár v Česku? Budúci minister spravodlivosti vyšetrovaný. Pre byty
Zdá sa, že aj v Českej republike bude podobný scenár ako u nás. Budúci minister spravodlivosti vyšetrovaný políciou a strana ODS za ním stojí. Takto sa držia ministri aj v slovenskej vláde. Kandidáta na českého ministra spravodlivosti vo vláde... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."