Branislav Becík: Do kedy budeme trpieť Slováci túto vládu?
01 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Za necelý mesiac tu máme najkrajšie sviatky v roku," hovorí Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou. Podľa neho na rodiny zo Slovenska čakajú najťažšie sviatky za posledné roky. "A nie z pohľadu drahých darčekov pre svoje deti, alebo blízkych, ale z pohľadu potravín, ktoré si rodiny nebudú chcieť odoprieť," hovorí Becík. Na čo ešte upozornil Branislav Becík v krátkom videu?

Hroziaci nárast cien podľa Becíka prvýkrát avízoval už vo februári, ale opatrenia vlády nezaregistroval. "Iba nezmyselné reformy," hovorí, ktoré podľa neho nikoho nezaujímajú. Becík tvrdí, že nikto si ho nevypočul. A považuje za nemysliteľné, aby sa v krajine, akou je Slovensko, kde ešte majú ľudia ako tak v rukách pôdu musel byť národ odkázaný na zahraničné reťazce, ktoré si z cenou potravín robia čo chcú.

Iniciatíva Dajme deťom hlas sa pre zatváranie škôl obráti na GP SR
Iniciatíva Dajme deťom hlas sa pre zatváranie stredných škôl a druhých stupňov základných škôl zo strany regionálnych úradov verejného zdravotníctva (RÚVZ) obráti na Generálnu prokuratúru (GP) SR. Žiada o preskúmanie spôsobu, akým sú školy... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/ tasr

Želaním ľudu je rezignácia tejto vlády

Becík považuje za nemysliteľné, aby v susednom Rakúsku, či Maďarsku boli ceny nižšie, ako sú na Slovensku. "Čo tu dnes naša vláda vyvádza? Čo tu robia? Akým spôsobom bránia náš národ? Do kedy budeme trpieť Slováci túto vládu." Pýta sa Becík.

A v závere dodáva: "Chodím po Slovensku, počúvam ľudí a jediným ich želaním je, aby táto vláda rezignovala."

Slovenská kaderníčka: Páni politici, buďte solidárni a dajte zo svojej výplaty ľuďom
Reakciu slovenskej kaderníčky, ktorá sa stala virálna priniesol portál babskeveci.sk. "Platíme, aj keď musíme mať zatvorené, dochádza nám trpezlivosť," povedala a vláde a politikom nechala tvrdý odkaz. "Čo páni politici? Buďte solidárni a dajte zo... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

"Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD."