Šok hneď na začiatku finále SuperStar - slzy v hľadisku! (VIDEO)
29 | 11 | 2021 I Denis Merva

Prvé finálove kolo SuperStar začalo naozaj nečakane. Moderátorka Ewa Farna šokovala porotu, divákov no aj ostatných súťažiacich keď prezradila, že finalistka Nikita Machytková súťaž dobrovoľne opušťa.

Nikita ma pre svoje rozhodnute naozaj veľmi vážny dôvod. Súťažiaca uvedomuje, že účinkovanie v šou zaberá veľa času a ten je pre ňu aktuálne naozaj veľmi vzácny. Finalistka oznámila smutnú správu, jej mama je vážne chorá a 17-ročná nádejna speváčka s ňou chce pochopiteľne stráviť všetok čas.

„Maminka je vážne chorá, jej stav sa zhoršil, mala by som byť s ňou. Prežívame náročné obdobie, ale dnes som ešte rada, že je tu so mnou. Bolo to ohromné obdobie pre mňa. S hudbou nekončím,“ smutne prezradila Nikita. Krásna mladá speváčka sa rozlúčila poslednou piesňou, v ktorom svoj výrazný hlas využila naplno! Slzy a dojatie v hľadisku rozhodne nechýbali!

,,Keď budeš veriť, že to bude dobré, tak mamka to vyhrá a vy budete spolu," povedala jej Monika Bagárová

,Nikitka, všetci pozdravujeme maminku, držíme jej palce, prajeme jej čo najviac síl, aby to zvládla," dodal Paľo Habera

VIDEO

Ivan Kandráč vynadal porote v obľúbenej šou Česko Slovensko má talent! (VIDEO)
Ivan Kandráč, ktorý už zavítal do súťažnej šou niekoľkokrát, či už SuperStar alebo ČSMT, si tentoraz urobil hanbu a následne vynadal porote! Tentoraz nádejný spevák predviedol tanečné kúsky do pesničky od popvej hviezdy Michaela Jacksona a zvolil... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Denis Merva