Ten, kto je plne zaočkovaný, po pol roku akoby ani nebol! (VIDEO)
27 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Naši vládni politici, ale nielen tí, na začiatku tvrdili, že experimentálne vakcíny dokážu vyriešiť problém s COVID-19 a tí, ktorí sa dajú zaočkovať budú chránení a de facto v bezpečí. Ako sa ukazuje, vôbec to nebola pravda, lebo aj zaočkovaní sa opäť nakazia koronavírusom, ba dokonca naň zomierajú. A to i preto, že vakcína jednoducho stratila svoju účinnosť.

Tí, ktorí spochybňovali vyjadrenia o viac ako 90% účinnosti experimentálnych vakcín a ich ochranu pred COVID-19 boli považovaní za hoaxerov a antivaxerov. Ako sa však ukazuje, mali veľkú pravdu. Dnes to, že vakcíny po pol roku strácajú účinnosť priznávajú i samotní politici a s nimi aj „odborníci“, ktorí ale stále trvajú na tom, že to je tá najlepšia „ochrana“. Lenže... Lenže Rastislav Ilčík vo videách na svojom profile ukazuje, ako sa na margo účinnosti vakcín „zdravia a spásy“ už dnes vyjadrujú aj samotní politici.

Účinnosť vakcín dramaticky časom klesá

Šéf OĽaNO, súčasný minister financií a niekdajší premiér Igor Matovič, ktorý je tiež zástancom očkovania experimentálnymi vakcínami, a pre čo najväčší počet zaočkovaných Slovákov robí možné aj nemožné, ale najmä rozhadzuje verejné financie, v RTVS priznal, že „účinnosť vakcín dramaticky časom klesá“. 

Prieťahy v súdnom konaní. Čo ich spôsobuje?
Večný problém slovenského súdnictva sa nám z európskeho súdu pre ľudské práva vrátil ako bumerang. Inštitúcia totiž priznala deväťtisícové odškodné obžalovaným B. Adamčovi a J. Balogovi. Súd sa v ich veci naťahuje príliš dlho. Viac o probléme... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Eka Balašková

To, že experimentálna vakcína stráca už po pol roku svoju účinnosť vedia už aj v susednom Česku. Generálny riaditeľ TV Barrandov a český miliardár Jaromír Soukup to v jednej svojej relácii povedal na plné ústa. „Pokiaľ dostanete dve dávky vakcíny, tak podľa všetkého máte imunitu na šesť mesiacov. Po šiestich mesiacoch sa de facto stanete neočkovaným,“ hovorí v úvode zostrihu videa Soukup. „Niektorí ľudia teda akoby už očkovaní nie sú. Ministerstvo zdravotníctva to povedalo jasne: Na tretiu dávku má nárok 1,3 milióna ľudí. Inými slovami to znamená, že pred šiestimi mesiacmi a viac bolo zaočkovaných 1,3 milióna ľudí. 700-tisíc ľudí už tú tretiu dávku dostalo, takže rozdielom dochádzame k tomu, že 600-tisíc ľudí je v tejto chvíli s minimálnou ochranou, hoci si o sebe myslia, že sú zaočkovaní,“ dodáva generálny riaditeľ TV Barrandov.

Agresia a vulgárne vyhrážky zdravotníkom sa stupňujú - príklad zo Svidníka
Zdravotníci neprestávajú byť terčom útokov nielen pacientov, ale aj ich príbuzných. To, čo sa odohralo vo svidníckej nemocnici ale nečakal žiadny z nich. Personál covidového oddelenia vo Svidníku zažil niečo, na čo zrejme do smrti nezabudne. Podľa... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

„To sú čísla z Ministerstva zdravotníctva. Ja som vám hovoril, že tam bude problém, a vidíte je. K tým, ktorí očkovaní vôbec neboli sa teda pripočítava najmenej 600-tisíc ľudí, ktorým tá obranyschopnosť a imunita už vyprchala,“ končé vo videu Jaromír Soukup. Takže aj milí Slováci, ktorí ste zaočkovaní viac ako pol roka, ešte stále veríte, že vás vakcína chráni? Takže čaká na vás tretia, „posilňovacia“ dávka, a potom aj štvrtá, piata, šiesta..., teda až dokedy sa farmaceutické firmy nerozhodnú, že až majú peňazí dosť a COVID-19 sa skončí.

MUDr. Bukovský: Ešte stále veríte, že tu ide hlavne o zdravie?
MUDr. Bukovský sa ozval. Eduard Heger podľa neho zámerne klame, straší a stigmatizuje polovicu obyvateľov SR alebo nevie, o čom hovorí. Dôkazom je podľa Bukovského analýza vedca z Harvardovej analýzy, ktorá je dobre známa aj slovenskej verejnosti,... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!