Peter Marcin ako baleťák, diváci mali zábavu! (VIDEO)
27 | 11 | 2021 I Denis Merva

Peter Marcin v talkšou s názvom Neskoro Večer predviedol naozaj baleťácke kúsky!

Je známe že komik, herec, moderátor Peter Marcin sa rád pasuje s novými úlohami. Tentoraz si vyskúšal balet. Keďže je herec, jeho balet musí mať nejaký príbeh. Diváci sa nevedeli prestať smiať! Dnešný hostia budú:

Alžbeta Bartošová

Alžbeta Bartošová je slovenská dabingová a filmová herečka. Absolvovala Cirkevné konzervatórium v Bratislave. Počas štúdia účinkovala vo viacerých slovenských aj českých muzikáloch napr. Trik Trejsy, Čajočky.

Jakub Grigar 

Jakub Grigar je slovenský vodnoslalomár v disciplíne K1, strieborný medailista v disciplíne K1 z Letných olympijských hier v Tokiu z roku 2021. V roku 2015 získal striebornú medailu na MS 2015 v Londýne. Kvalifikoval sa na Letné olympijské hry 2016 v Riu de Janeiro, kde obsadil vo finálovom preteku 5. miesto.

Nina Poláková

Nina Poláková absolvovala Tanečné konzervatórium Evy Jaczovej v Bratislave pod vedením Kláry Škodovej a Rafaela Avnikjana. Ešte počas štúdia sa stala sólistkou Baletu SND bola jednou z prvých slovenských tanečníc, ktoré získali ocenenie na medzinárodných baletných súťažiach.

Pozrite si dnešné sobotňajšie vydanie Neskoro Večer na Jednotke! 

Štefana Svitka skolil Covid - jeho slová o Dakare!
Slovenský motocyklový pretekár Štefan Svitko dnes obdržal pozitívny výsledok PCR testu! Informoval Nový Čas Vírus COVID-19 skolil aj nášho preterkára, ktorý mesiac pred odletom na Rally Dakar musí doma bojovať s vírusom. Podľa informácii pre Nový... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Denis Merva