Robert Fico: "Pes, ktorý ňuchá zadok iného psa, dostane kvalitnejšie informácie ako Slovák"
25 | 11 | 2021 I Ivan Brožík

"Trochu na odľahčenie" - dal na sociálnej sieti Robert Fico. Ministerka kultúry pripravuje zmenu ústavy na ochranu novinárov, pripomína. "Skôr by bolo treba novelizáciu ústavy na ochranu ľudí pred médiami. PREČO?" Pýta sa Robert Fico

"Lebo americkí vedci zistili a britskí im to potvrdili, že pes, ktorý ňuchá zadok iného psa, dostane kvalitnejšie informácie ako Slovák pozerajúci slovenské médiá." Ironicky naráža predseda opozičnej strany na selekciu informácií zo strany mainstreamu.

Blaha zadrel

"To je snáď po prvýkrát v živote, kedy musím bezvýhradne súhlasiť s americkými vedcami 🤣" Znie hneď prvý komentár pod statusom.

Sme tupci

A už druhý za ním nebol o nič "slabší": "Robert si super politik. Povies na rovinu a oto vlastne ide aby narod pochopil pravdu. Lebo je medzi nama mnoho tupcov netusiacich o cem hovoris. Ved povedali na Jojke a to je pravda.👏👏" (podpísaný komentár, pozn. red.)

Matovič mal na tlačovke návštevu, je to však aj podnet pre psychiatrov
Tlačové besedy sú verejné. Môže sa na ne dostaviť kto chce, ak dodržuje bežné zásady spoločenského správania. Na nedávnej tlačovke Igora Matoviča bol zrejme aj v duchu tohto pravidla netradičný hosť. Plyšový medvedík. Všimla si ho, napriek zjavne... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Ivan Brožík