A. Belousovová: Kompetentní nás svojim tliachaním vedú do záhuby
25 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Sme najhorší na svete a situácia u nás je podľa všetkých kompetentných alarmujúca. Čo robia predstavitelia štátu? Upozorňuje Anna Belousovová.

Ako sme pripravení

"Hlavný hygienik Mikas sa dnes vyjadril, že na Slovensku je najhoršia situácia za celú pandémiu. A to je vyše 50% zaočkovaných!" Čuduje sa Belousovová: "3.10. 2021 prezidentka povedala, že Slovensko je na tretiu vlnu pandémie pripravené lepšie ako pred druhou a zo strany Lengvarského vníma lepšiu komunikáciu a pripravenosť ako u jeho predchodcu."

L. Kamenický: Vláda by mala vo vlastnom záujme odísť
Ladislav Kamenický je jedným z Matovičových predchodcov a aktuálnym poslancom za stranu Smer-SD. Na svojej sociálnej sieti sa zamyslel nad tým, prečo by táto vláda mala čím skôr odísť. Vážení, toto by ozaj mohlo počkať "Na Slovensku zomierajú... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Chytáme tigra za chvost

"Dnes sa vláda dohodla na 90 dňovom núdzovom stave a dvojtýždňovom lockdowne." konštatuje politička: "Vláda ešte len ide nakupovať lieky na liečbu kovidu! A samozrejme milióny testov. Idú sa obmedzovať plánované operácie! Vláda ale zasadala dnes v riadnom termíne. Pokojne si dopriali víkend. Prezidentka vraj navštívila trhy v Komárne. Imidž je imidž, aj keď je nanič."

Zdá sa vám všetko toto normálne? 

"Mne teda rozhodne nie," odpovedá Belousovová: "Kompetentní len tliachajú a vedú nás do záhuby."

Delíme sa s vami o priestor

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!

Kde oddnes nakúpite? Prehľad toho, čo zostáva otvorené
Aj vy už strácate prehľad o tom, čo počas najnovšieho lockdownu zostane otvorené? Krútite hlavou nad novým výmyslom našej vlády - tzv. esenciálnou prevádzkou? Prečítajte si našu jednoduchú príručku. Tak za prvé: Nový výraz esenciálny označuje... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Diana Zaťková