V roku 2017 bol Matovič kráľom ciest. Dnes je podľa Bránika kniežaťom z maštale
24 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Živnostníčky, dobre bude!" Píše Radovan Bránik k daňovej reforme, ktorú po častiach predstavuje minister financií Igor Matovič.  Matoviča za príspevok, ktorým pobúril takmer celé Slovensko nazýva kniežaťom z maštale.

"Už sa nebude dať najazdiť 600 tisíc kilometrov ročne s jedinou Fabiou s mamkou na sedadle spolujazdca. Príživnostníkom je koniec, odzvonilo im," poukazuje Bránik na Matoviča.

Matovič bol totiž v roku 2017 vyhlásený médiámi za kráľa ciest. A odhalilo ho účtovníctvo. V aute vraj vozil svoju matku preto, lebo sa o neho bála. „Toľko som jazdil, že sa bála, aby som nezaspal,“ reagoval vtedy podľa Plusky poslanec Igor Matovič, ktorý dokázal za jeden rok najazdiť viac ako profesionálni šoféri.

www.hlavnydennik.sk/2021/11/24/matovicov-exposlanec-kroslak-vzrusuje-ho-ked-su-ludia-nanho-alergicki

Matovič citovo vydiera celý národ

Bránik verí aj v to, že v poslednom dieli tejto nervydrásajúcej drámy bude ministrom financií zverejnený aj návod na to, ako sa z bohatého živnostníka môže stať nemajetný bezdomovec a ako prepísať všetko na manželku. "Na toto niet povolanejšieho, On to dal!" Píše Bránik.

"Daňová revolúcia skutočne plní sny. Igorove. Ešte aspoň chvíľu škodiť. A hľadať zádrapky a obviňovať iných. A citovo vydierať celý národ. Ešte párkrát rozoštvať, kým sa konečne Sulík namiesto vodíka nepreorientuje na lítium. Táto ekonomika ho už zúfalo potrebuje v priam konských dávkach," konštatuje Bránik.  

www.hlavnydennik.sk/2021/11/24/d-lipsic-tvri-ze-vyrokmi-o-sime-magusinovej-nedoslo-k-trestnemu-cinu