U nás sa vraj predávajú falošné potvrdenia o očkovaní za 300 ečiek!
22 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Po vinné očkovanie proti COVID-19 sa usilujú zaviesť vlády mnohých štátov, medzi ktorými nechýba ani Slovensko. Pravda, povinnosť zaočkovať sa by sa vraj u nás mala týkať iba vybraných skupín, ale aj tak. So šokujúcou informáciu však prišla europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Európska únia tlačí štáty do čo najväčšej zaočkovanosti, na čom sa podieľajú aj poslanci európskeho parlamentu. Jedna z nich, Lucia Ďuriš Nicholsonová, sa ale v statuse vyznala so svojich skúseností s údajným kupovaním si potvrdení o vakcinácii, ktoré ju, ako priznala úplne šokovali.

Ľudia o očkovaní potvrdenie majú, vakcína ale skončí vo výlevke

Úvahy o povinnom očkovaní sú podľa Ďuriš Nicholsonovej na mieste a ona ich schvaľuje. „Poznajúc sklony obchádzať pravidlá všemožnými spôsobmi, ktoré sú hlboko vryté do našej slovanskej DNA, kompetentní by asi mali byť pripravení na ľudovú tvorivosť, ktorá je už teraz o krok ďalej. Možno aj o 300,“ píše v úvode statusu europoslankyňa, ktorá vzápätí opisuje príhodu keď letela lietadlom do srbského Nišu. Známy jej na letisku hovoril o tom, ako si ľudia kupujú od lekárov potvrdenie o očkovaní. „Poznám ľudí, ktorí si za 300 eur kúpili doklad o očkovaní priamo od lekára,“ hovoril jej známy, ktorý tým vraj vôbec nemal na mysli sfalšované potvrdenie. „Nie, majú normálne platné potvrdenie vystavené lekárom, ich očkovanie je aj nahodené do systému, akurát že vakcína skončila vo výlevke a nie v ich ramene, takto som to počul,“ tvrdil jej známy, podľa ktorého je to celkom slušný biznis bez veľkého rizika, že doktora odhalia. Veď kto by ho udal?

Neuveriteľné „príbehy“ Ďuriš Nicolsonovej vyvracia Uhrík a tvrdí, že nič z toho nie je pravda (VIDEO)
Prečo nás tak nehanebne klamú? Koaliční a provakcinační politici a „odborníci“ sa nám snažia nahovoriť, že keď sa nedáme zaočkovať, nikde v zahraničí nás v kaviarni či reštaurácii neobslúžia, a že také by to malo byť aj u nás. No vôbec to tak nie... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ďuriš Nicholsonová opísala ešte jednu príhodu keď letela z Bratislavy do Bruselu. Lietadlo malo podľa nej slušné meškanie, takže pristáli na letisku v Charleroi až okolo polnoci. Vedľa nej sedel mladý muž, ktorý zmeškal posledný autobusový spoj z letiska do Bruselu. „Odporučila som mu taxík, ale povedal, že taxík by ho zruinoval. Tak som mu navrhla, že ho odvezieme. Vysvitlo, že ten mladík je doktor z Jordánska, ktorý pracoval v malackej nemocnici na internom. Hľadal si stálu prácu, na Slovensku sa mu páčilo, ale z 900 eurovej výplaty nedokázal vyžiť,“ začala naša europoslankyňa opisovať ďalší zaujímavý príbeh, pri ktorom sa ho pýtala aj na všetko možné.

Bývalý zdravotník „potvrdení o očkovaní“ predal vraj asi 300 ľuďom

Napríklad aj to, aké to bolo v nemocnici, koľko mali covidových pacientov, ako to zvládal, ako tam covid liečia atď. Cesta bola dlhá a ona zvedavá. Pýtala sa ho aj na to, či počul o prípadoch, keď lekári alebo zdravotníci predávali falošné potvrdenia o očkovaní. „Jasné, robia to. Stojí to 300 eur. Taký zdravotník bol i v malackej nemocnici, vraj to predal asi 300 ľuďom. Prišli mu na to a vyhodili ho,“ povedal jej zahraničný doktor. „Koľko je takých ľudí v nemocniciach? Koľko z nich je v štatistikách o mŕtvych medzi zaočkovanými?“ pýta sa šokovaná Nicholsonová, ktorá chce začiatkom tohto týždňa tieto informácie poslať aj ministrovi zdravotníctva. 

Draxler: Lucia Ďuriš Nicholsonová je naozaj ľudsky odporná bytosť
Exminister školstva Juraj Draxler už vo svojich statusoch skritizoval kade koho, no najmä politikov koalície. Tentokrát si zobral na mušku europoslankyňu Luciu Ďuriš Nicholsonovú, ktorú teda vôbec nešetril. Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!