Shiffrinová rozmýšľa nad ukončením kariéry!
22 | 11 | 2021 I Denis Merva

Mikaela Shiffrinová, americká lyžiarka zvažuje ukončenie kariéry! Prekvapí vás, aký je vlastne za týmto rozhodovaním problém!

Lyžiarka, ktorá sa špecializuje najmä na točivé disciplíny ako slalom a obrovský slalom. Stala sa celkovou víťazkou Svetového pohára, olympijskou víťazkou a svetovou šampiónkou v slalome a štvornásobnou víťazkou Svetového pohára v disciplíne slalom. Mimoriadne talentovaná a úspešná Mikaela však vo svojich 26-tich rokoch zvažuje, že svoju dobre rozbehnutú kariéru ukončí.

Nejde o zdravotný problém!

Lyžiarku trapia klimatické zmeny, cestovanie lietadlom po Amerike či Európe necháva podľa jej slov veľa uhlíkovej stopy! Planéta sa otepľuje, sneh sa stráca.

„Príroda nám dáva najavo, že robíme niečo veľmi zlé. Mám problémy s tým, že šport si vyžaduje toľko cestovania. Viem si preto predstaviť, že jedného dňa odložím kvôli zhoršujúcvej sa klíme lyže a ukončím svoju aktívnu činnosť,“  vyhlásila dvojnásobná olympijská šampiónka.

Dôsledky globálneho otepľovania zažíva aj vo svojej rodnej krajine Colorado. Snehové búrky, lesné požiare či povodne. S jej obavami o planétu a budúcnosť tohto krásneho športu súhlasí aj legendárny nemecký zjazdár Felix Neureuther.

Tenista Djokovič: Médiá šíria propagandu
Tenista Novak Djokovič je známy svojimi vyjadreniami, ktoré idú proti hlavnému prúdu názorov. Tento raz sa vyjadril k médiám. Jeho slová publikovala Pravda. Blíži sa záver tenisovej sezóny. Muži momentálne hrajú na prestížnom turnaji Masters v... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Ján Papuga

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!