Táto krásna Slovenka pobláznila celé Rakúsko!
21 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

V roku 2016 sa dostala do finále súťaže krásy Miss Slovensko. To zrejme nakoplo jej kariéru v modelingu a v ešte niečom. V niečom oveľa lukratívnejšom - ako influencerka na sociálnej sieti.

Bývalá finalistka súťaže krásy Miss Slovensko Veronika Rajek, ktorú si možno pamätáte ešte s menom za slobodna ako Veroniku Maťašovú, si hneď po skončení súťaže krásy začala budovala kariéru na sociálnej sieti. Dnes sa prepracovala medzi absolútnu špičku. 

Na svojom konte má dnes Veronika viac ako milión sledovateľov a jej čísla stále stúpajú.

 

Opis fotky nie je k dispozícii.

 

Jej postava je dokonalá - veľké prsia, dlhé štíhle nohy a tvár bábiky! A na rozdiel od mnohých iných je jej krása celkom prirodzená. Práve kvôli tomu sa však trápi. Ľudia tomu neveria.

Zablokovali jej instagram, mysleli si, že je umelá

„Ľudia si myslia, že som podvodník, robot stvorený umelou inteligenciou, nejaká nereálna online návnada,” sťažuje sa Veronika, ktorá býva vo Viedni. Nedávno o jej nezvyčajnej kráse písali rakúske noviny Heute.

 

Veronika sa pre svoju krásu ocitla aj v rakúskych novinách.

 

Medzi Rakúšanmi je veľmi populárna, ale tiež mnohí neveria, že je skutočná. Na sociálnej sieti Instagram jej dokonca niekoľkokrát zablokovali profil, lebo neverili, že je to reálna žena. Veronika chce dokázať, že neklame, a tak pred pár dňami zverejnila na svojom instagramovom účte video, ktoré má byť dôkazom, že je naozajstná reálna žena.

 

Opis fotky nie je k dispozícii.

 

Vo videu je iba v spodnej bielizni a rukami si pridržiava veľké prsia. O tom, že sú pravé doložila aj dokumentáciu od lekára. „Nepoužívam ani  nástroje na upravovanie fotografií a nepodstúpila som žiadne skrášľovacie operácie,” zdôrazňuje.