NEUVERÍTE- Chcela si spraviť SELFIE, keď tu zrazu! (VIDEO)
20 | 11 | 2021 I Denis Merva

Chcela sa odfotiť počas oddychovania na pláži, keď si zrazu všimla čo sa deje za jej zadkom! Informovali topky.sk

Britská influencerka Eliza Rose Watsonová zažila počas dovolenky na Kréte zažila celkom vtipnú situáciu. Počas toho ako fotila selfie so svojim zadkom a chcela poslať svojmu priateľovi si všimla za svojím zadkom pani, ktorá vyzerala že si fotí zadok influencerky, len z iného uhlu! Tento incident ju nepobúril, práve naopak. Srandovala, že si pani spravila fotku z lepšieho uhlu ako ona sama. Na sociálnej sieti TikTok ma vyše 46-tisíc sledovateľov. Pozrite sa na video sami!

@elizarosewatson1

I mean, fair play to her. Has she got a better angle?

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Moderátora Vila Rozborila trápi COVID-19! Zruší sa natáčanie obľúbenej relácie?
Na obrazovkách televízie JOJ aktuálne bežia uputávky na novú sériu obľúbenej šou V siedmom nebi! Moderátora však aktuálne skolilo ochorenie COVID-19. Informuje portál topky.sk V pondelok sa malo začať štúdiové natáčanie mimoriadne obľúbenej... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Denis Merva

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!