Karanténne lágre - fikcia alebo časom realita?
19 | 11 | 2021 I Diana Zaťková

To, čo navrhuje vláda v rámci opatrení v boji s pandémiou, nemá nič spoločné s ochranou ľudských životov. Očkovať, očkovať, očkovať!!! Nátlak, ktorý nemá v demokracii a slobodnej spoločnosti obdobu, upozorňuje vo svojom blogu na portáli pravda.sk Slavěna Vorobelová.

"Dobrovoľnosť" očkovania

A pán minister Lengvarský ešte arogantne zdôrazní, že očkovanie je DOBROVOĽNÉ. Nech predstúpi pred ľudí a skúsi im to povedať priamo do tváre, možno sa preberie z letargie a ocitne sa v realite, myslí si blogerka.

"Premiér Heger  k tomu s vážnou tvárou len tak šplechne, že oni ľudí na očkovaných a neočkovaných nedelia. A čo to teda robíte?!" Pýta sa oprávnene Vorobelová.

A kladie ďalšie otázky. Ak už bojujeme s pandémiou, pretože liečba chorých je nákladná a drahá pre náš rozpočet, aspoň tak to skonštatoval expert Sulík, tak prečo potom nezakážeme predaj tabaku a tabakových výrobkov či nezdravých jedál? Liečba nádorových ochorení je nebodaj lacnejší špás alebo ako tomu má rozumieť bežný občan?!

Farmaceutické korporácie

Farmaceutická lobby ide podľa blogerky na plne obrátky a kde tu čítame, kto je ako prepojený s farmaceutickými korporáciami. Propaguje sa očkovanie na každom kroku, ale o záhadných úmrtiach po očkovaní a vedľajších účinkoch nejako ticho. Nikoho z nich netrápi, ak človek zomrie po očkovaní?!

Podvod menom vakcína!
V jeseni minulého roku sa na Slovensku uskutočnilo niekoľko kôl masívneho celoplošného „testovania“. Na tejto vojenskej operácii sa pod hrubým nátlakom organizovanej skupiny zúčastnili takmer 4 milióny obyvateľov Slovenskej republiky, zaspomínal si... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Vorobelová nespochybňuje, že tento vírus môže mať smrteľné následky. Ale aj vakcína môže mať tie isté tragické následky či neblahé vedľajšie účinky. Je nepochopiteľné, prečo doslova hocikto hocikde môže pichnúť túto experimentálnu vakcínu do hocikoho bez toho, aby mal podrobné poznatky o jeho dlhodobom zdravotnom stave.

To naozaj nie je nikomu divné? Toto je medicína 21. storočia? A to nikto nevie, aké dopady bude mať na organizmus človeka o rok, o dva…..po 3., 4. či 10. dávke.

Prečo sa situácia zhoršuje? Čo robila vláda v lete?

"Čo robila naša vláda celé leto, že zrazu sa situácia zhoršuje? Marketingový expert Matovič to nezvládol, marketing s lotériou a uplácaním médií nevyšiel. Možno stačilo povedať pravdu, možno stačil normálny postup – platba za vakcínu, tak ako si platíme za lieky. Možno by bol efekt oveľa lepší. Ale väčšina ľudí už tejto vláde proste neverí. A to je nespochybniteľný fakt," prízvukuje blogerka.

V závere ešte dodala post scriptum: Vážený pán premiér, povedali ste, že Vy sa učíte vládnuť. To je obdivuhodné. Ale choďte sa učiť do školy a svoje hókusy pókusy si robte na pokusných králikoch doma a nie na Slovákoch!

Obchodné reťazce ostro kritizujú nové opatrenia: Mnohé ani neotvoria!
Neočkovaní budú mať po novom povolený vstup už len do obchodov s nevyhnutnými životnými potrebami! Iba s negatívnym testom sa nedostanete už ani do nákupných centier. Obchodné reťazce však protestujú - mnohé potraviny a lekárne sú práve v nákupných... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

A máme tu segregáciu!

Vorobelová žiada premiéra, aby prestal ľudí diskriminovať a šikanovať jeho infantilnými nápadmi. "To, že budete ľudí segregovať, tomu neverili mnohí, no opak sa stal realitou. Ďalší nápad pre neposlušných, ktorí sa nechcú alebo nemôžu z objektívnych príčin zaočkovať bude aký?"

Budete odchytávať ľudí na ulici, začnete ich zvážať vlakmi do „karanténnych“ táborov alebo pilotne minister obrany Naď vyskúša projekt MOVIR?! Čo bude nasledovať? Pýta sa.

"Kde je ten slávny plán v boji s pandémiou, po ktorom volal Matovič. Plán ste asi dostali, ale nie ako zvíťaziť nad chorobou, ale ako ľuďom zobrať slobodu a od strachu ho asi radšej držíte v tajnosti pred občanmi, lebo viete, že ste len krôčik k občianskym nepokojom a revolte. To aby ste sa už začali radšej baliť!" vyzýva Vorobelová.

Tabák kritizuje Hegerov nový covid automat: Kde je tá vakcína slobodou? Prosím, zmeňte to!
Kde je tá vakcína slobodou? Kde máme brať motiváciu očkovať sa? Pýta sa poslankyňa parlamentu za OĽaNO Romana Tabák na svojej stránke na sociálnej sieti. Nepáčia sa jej prísne obmedzenia kultúrnych a športových podujatí, kde je podľa premiéra... Čítať ďalej
19 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!