Šou SuperStar má novú moderátorku! NEUVERÍTE KOHO ! (FOTO)
18 | 11 | 2021 I Denis Merva

Prekvapenie pre fanúšikov a divákov SuperStar. Finálovými kolami bude sprevádzať česká známa speváčka! Informovala markiza.sk

Novou moderátorkou mimoriadne obľubenej šou bude Ewa Farná, ktorá v minulosti už bola aj v porotcovskom kresle tejto šou! Tento krát však bude sprevádzať súťažiacich finálovými kolami! Speváčka prezradila, že sa už na túto výzvu hrozne teší a nevie sa dočkať!

 „Práve sa vysiela 10. ročník SuperStar, ja tento rok oslavujem svoje 15. výročie na scéne. Keďže aj ,porotcovanie‘ v SuperStar bolo súčasťou môjho vývoja a veľký zážitok, rozhodla som sa byť nostalgicky súčasťou tohtoročnej jubilejnej série, ktorú sledujem. Štyri finálové živé prenosy budú pre mňa výzvou iného druhu a teším sa na emócie, ktoré určite prinesú,“ prezradila speváčka pre Markízu.

„Som veľmi rád, že Ewa prijala našu ponuku moderovať SuperStar. S touto šou má už skúsenosti, keďže v roku 2013 sedela po boku Paľa Haberu a Ondřeja Soukupa v porote. Okrem toho patrí medzi najvýraznejšie a najobľúbenejšie speváčky súčasnosti a myslím si, že bude skvelou hostiteľkou. Živé prenosy budú aj vďaka nej ešte atraktívnejšie, hovorí kreatívny producent a režisér SuperStar Pepe Majeský.

Prvý finalový večer s moderátorkou Ewou Farnou si bduú môcť diváci TV Markíza pozrieť naživo už 28. novembra o 20:25.

Začiatky Žbirku na lavičke na Račku - Takto to tam dnes vyzerá!
Ikonická lavička, ktorá sa spája s legendou slovenskej hudby Mekym Žbirkom sa po jeho odchode zaplnila sviečkami! Zdrojom informácie je pravda.sk Reč je o lavičke, ktorá sa nachádza na Račianskom mýte a ktorá je spojená a známa tým, že práve na... Čítať ďalej
16 | 11 | 2021 | Denis Merva

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše "blogovisko". Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojim názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!