Šokujúce vyhlásenie českých lekárov a špecialistov. Čo na to slovenskí kolegovia.
18 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

To, čo sa deje vo svete okolo súčasného delta variantu koronavírusu už poriadne štve mnohých lekárov a špecialistov, ktorí chcú vírus skutočne liečiť a nenechať to iba na zdravotníkov v nemocniciach, ktorí sú už neraz bezmocní.

Hlasy konečne začať liečbu COVID-u 19 sa už síce ozývajú aj od niektorých slovenských lekárov a špecialistov, no ani tých nikto nepočúva. Fetiš očkovania experimentálnymi vakcínami je jednoducho silnejší. Politológ Ján Baránek sa preto rozhodol v statuse zverejniť Vyhlásenie českých lekárov, ktoré je podľa neho aktuálne aj na naše pomery. Ako napísal - je to ako cez kopirák. Vyhlásenie prinášame v úplnom znení bez úprav a krátenia.

VYHLÁSENIE DOKTOROV A ŠPECIALISTOV

Ako lekári a odborníci sme zdesení predovšetkým z nasledujúcich faktov:

1. Rezignácia na základe klinickej medicíny. Namiesto anamnézy, klinického vyšetrenia a laboratórneho nálezu sa diagnostikuje „choroba“ na základe jediného nosového výteru so zle nastaveným PCR testom. Táto „choroba“ sa nachádza aj u úplne zdravých ľudí, ktorí sú neustále nezmyselne a draho testovaní, vrátane detí.

2. Všetci zdraví ľudia sú považovaní za infekčných na základe prezumpcie viny, kým nedokážu urobiť tzv. bezinfekcie – prostredníctvom procedúr, ktoré nemôže preukázať žiadna neinfekcia. Dostanú napríklad potvrdenie o bezinfekčnosti bez toho, aby sa im to preukázalo.

3. Nepravdivo sa tvrdí, že imunita po očkovaní je lepšia a dlhšia ako imunita po infekcii. Toto tvrdenie popiera zverejnené údaje a samotné základy imunológie.

4. Sme svedkami porušenia Hippokratovej prísahy - vyvíja sa nátlak na nedodržiavanie lekárskeho tajomstva, zneužívajú sa reštriktívne opatrenia proti zákonom ľudstva, lekárska etika sa neberie vážne. Porušujú sa odporúčania WHO a iných orgánov, vrátane verdiktov súdu.

5. Od začiatku boli návrhy na lacnú liečbu odmietnuté bez ďalšieho výskumu a čakanie na univerzálnu vakcínu sa po dlhých mesiacoch stalo modlou. Politici často získali kompetencie na diagnostiku, liečbu a prevenciu.

6. Po šiestich mesiacoch je zrejmé, že účinnosť vakcíny bola len ďalším klamstvom. Vyvíja sa tlak na očkovanie, hoci už teraz je zrejmé, že vakcína nie je účinná v prevencii prenosu infekcie.

7. Vakcíny sú experimentálne, ešte nemajú za sebou tretiu fázu klinických testov, nezaručujú že nebudú vedľajšie účinky. Očkovanie na vlakových staniciach a v obchodných centrách, bez písania histórie, bez dôkladného vyšetrenia a pokynu očkovaných porušuje zásady zdravotníckej profesionality a etiky.

8. Celá epidémia je prezentovaná jednostranne, slobodná diskusia nie je povolená, vzniká cenzúra, odborníci s protichodnými názormi sú umlčaní, dehonestovaní a označovaní za dezinformátorov, odmietačov či popieračov, čím sa slovník oficiálnej propagandy a priblížil k slovníku totalitných strán z obdobia pred rokom 1989.

9. Už rok a pol ľudí desia neuveriteľnou mediálnou masážou, bohužiaľ, lekári sa na tom zúčastňujú a porušujú jeden z hlavných princípov medicíny - predovšetkým neškodiť.

10. Vláda nedokáže odpovedať na základnú otázku - kedy skončia opatrenia. Samozrejme, žiadny počet pozitívnych testov nepovedie k ukončeniu obmedzení, pretože „čo ak“. Tento proces je taký arogantný a hlúpy, že vyvoláva podozrenie, že ide o úmyselný plán na obmedzovanie ľudských práv a slobôd.

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!