Otec Borisa Johnsona čelí vážnemu obvineniu!
16 | 11 | 2021 I Denis Merva

Stanleyho Johnsona, otca britského premiéra Borisa Johnsona, obvinila konzervatívna poslankyňa Caroline Nokesová z nevhodných dotykov. 

"Pamätám si, ako skutočne prominentný muž – v tom čase kandidát konzervatívcov na Teignbridge v Devone ma udrel po chrbte tak silno, ako len mohol." Caroline Nokesová, predsedníčka Výboru pre ženy a rovnosť, vystúpila na diskusii za okrúhlym stolom, ktorú organizovalo Sky News. 

Kedy sa to udialo?

Spresnila, že k údajnému stretnutiu došlo na konferencii Konzervatívnej strany v Blackpoole v roku 2003. Pred všeobecnými voľbami v roku 2005 bol Stanley Johnson kandidátom na Teignbridge. Nikto z nich nebol v tom čase zvolený, Nokesová sa stala poslankyňou až v roku 2010. Nokesová vyjadrila ľútosť nad tým, že Johsnonovo údajné správanie hneď neoznámila. “Mala by som niečo po tridsiatke, dosť stará na to, aby som to dala najavo. Teraz považujem za povinnosť, absolútnu povinnosť, ozvať sa, kdekoľvek to vidíte,“ tvrdila.

Keď oslovila Stanleyho Johnsona televízia Sky News, odpovedal, že si na takýto incident vôbec nepamätá. "Na Caroline Nokesovú si vôbec nespomínam," vyjadril sa bývalý europoslanec.

Laco Lučenič prehovoril o spore s Meky Žbirkom!
Minuloročný dokument s názvom "Meky" odhalil problémy s dlhoročným kolegom Lacom Lučeničom! Informuje pluska.sk Aj keď si veľa fanúšikov myslelo že Mekyho pozná, veľa z nich spoznalo skutočný život hviezdy až po zhliadnutí dokumentu. Kde nie len... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Denis Merva

Vyjadrenie politickej korešpondentky

Ailbhe Rea, politická korešpondentka pre New Statesman, povedala, že je vďačná Nokesovej za to, že prehovorila, a prezradila, že Johnson sa jej dotýkal na konferencii konzervatívcov. Takto sa vyjadrila korešpondentka na sociánlej sieťi Twitter:

Vyjadril sa aj minister vnútra

Zástupca ministra vnútra Nick Thomas-Symonds vyzval Nokesovú, aby spustila v tejto veci vyšetrovanie. "Konzervatívna strana jednoznačne potrebuje vyšetriť takéto vážne obvinenie, ktoré sa stalo na ich straníckej konferencii," povedal pre Times Radio a dodal, že nech je obeťou ktokoľvek, s takýmito obvineniami by sa malo zaobchádzať mimoriadne vážne. Minister vnútra Damian Hinds v tej istej rozhlasovej stanici na otázku o jeho názore na túto myšlienku povedal„Ak bude potrebné vyšetrovanie, tak sa vec samozrejme bude vyšetrovať.

Dcéra splní Lauferovi sen po 19 mesiacoch umelého spánku!
Známy český herec a spevák Josef Laufer je v umelom spánku už 19 mesiacov. Do spánku upadol po plánovanom zákroku, keď absolvoval operáciu srdca. Informuje čas.sk V roku 2019 napísal scénar k muzikálu s názvom Ostrov Pokladov. Mal sa chopiť réžie,... Čítať ďalej
15 | 11 | 2021 | Denis Merva