Dcéra splní Lauferovi sen po 19 mesiacoch umelého spánku!
15 | 11 | 2021 I Denis Merva

Známy český herec a spevák Josef Laufer je v umelom spánku už 19 mesiacov. Do spánku upadol po plánovanom zákroku, keď absolvoval operáciu srdca. Informuje čas.sk

V roku 2019 napísal scénar k muzikálu s názvom Ostrov Pokladov. Mal sa chopiť réžie, žiaľ v tom období upadol do kómy a jeho tajný sen sa zatiaľ nenaplnil. Jeho dcéra Ester sa však rozhodla, že už viac čakať nemôžu! Vyzerá to, že prípavy sa uchopí jeho dcéra a začnú už bez neho! Aj keď Laufer bol plný elánu a pracovného elánu, kóma mu pekazila všetky plány. Preto sa po dohode jeho dcéry Ester a producenta muzikálu zhodli, že začnú skúšať muzikál bez Laufera.

„Pre otca bolo najdôležitejšie, aby bol muzikál čo najskôr na javisku. Keby sa teraz mal rozhodovať on aj v chorobe, určite by to bolo takto,“ priznala pre blesk.cz dcéra Ester.

Muzikál je dôežitý aj pre producenta Oldřicha Lichtenberga, ktorý vie, že si s ním dal Laufer kopu práce! Urobil libreto, texty piesní, režijnú koncepciu, predkreslil, ako má vyzerať scéna. Podieľal sa na tom obrovskou mierou,“ doplnil producent.

Laco Lučenič prehovoril o spore s Meky Žbirkom!
Minuloročný dokument s názvom "Meky" odhalil problémy s dlhoročným kolegom Lacom Lučeničom! Informuje pluska.sk Aj keď si veľa fanúšikov myslelo že Mekyho pozná, veľa z nich spoznalo skutočný život hviezdy až po zhliadnutí dokumentu. Kde nie len... Čítať ďalej
14 | 11 | 2021 | Denis Merva