Pavol Slota: Policajti, konajte tam, kde konať treba! (VIDEO)
23 | 10 | 2021 I Eka Balašková
Pavol Slota zo strany Domov - národná strana sa na sociálnej sieti vyjadril k zásahu polície voči mužovi s barlou v Prievidzi.




Zásah polície - dva protiklady






Policajti by podľa Slotu mali byť v prvom rade psychicky vyrovnaní ľudia, ktorých len tak niečo nerozhodí majú pevné nervy a zdravý úsudok. Násilie by malo byť až to posledné možné riešenie. "Ja viem," tvrdí Slota: "že polarizácia spoločnosti už privádza ľudí doslova k šialenstvu. Aj príslušníci policajného zboru majú už plné zuby týchto "sprostých" opatrení, ale absolútne nepotrebné brutálne fyzické zákroky voči bezbranným občanom situáciu zbytočne vyostrujú. Za zlyhanie jednotlivcov sú  občanmi kritizovaní všetci policajti."










Mali byť na zápase v Trnave

Dvaja frustrovaní policajti z Prievidze, ktorí si "uľavovali" na invalidnom dôchodcovi, mohli byť na poslednom futbalovom zápase v Trnave proti Slovanu. Tam by mohli predviesť svoj fyzický fond a využiť ho na nastolenie poriadku. "Tam by to bolo určite všetkými vítané. A ich súperi z opačnej strany zákona by sa možno potešili, že si môžu zmerať sily s ozbrojenými zložkami." konštatuje Slota a uzatvára: "Kto by v takomto súboji muž proti mužovi vyhral, posúďte sami."




Starosta Jano Stanko - svojvôli jednoducho nie! So svojvôľou sa nebavte, žalujte ju! (VIDEO)
"Tento prípad sa stal ešte 10.3.2021." Píše starosta jednej zo slovenských obcí. Obraz sa mu opäť vynoril po vzhliadnutí videa o svojvôli policajtov v priestoroch štátnej inštitúcie v Prievidzi. Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Ivan Brožík