Liberálni europoslanci navrhujú namiesto rezňov konzumáciu lúčnych koníkov a červov
13 | 11 | 2021 I Jozef Uhlárik

Tak toto je už naozaj priveľa. „Odborníci“ v európskom parlamente nám chcú pripraviť skutočnú gurmánsku lahôdku. Namiesto dobrého mäska by sme mali jesť skôr lúčne koníky či červíky. Vraj tým znížime skleníkové plyny a zachránime našu planétu!

Z Bruselu, respektíve z Európskeho parlamentu, už smerom do Európskej únie poslali nejednu hlúposť, no nad tou, o ktorej sa bavili iba nedávno, musia krútiť hlavami azda všetci normálne zmýšľajúci ľudia. Viac o tom prezradil v statuse europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík, ktorý toľkému idiotizmu tiež nedokáže uveriť.

Dobytok vraj produkuje skleníkové plyny a ničí ovzdušie

„Akože proti gustu žiadny dišputát. Kto chce, nech si na obed namiesto segedínu chytá lúčnych koníkov a vyťahuje zo zeme červíkov. Najhoršie na tom však je, že tieto gurmánske nápady bruselských slniečkarov nezostávajú len v rovine exotických zážitkov,“ píše hneď v úvode Uhrík, podľa ktorého v rámci európskych ekofanatických plánov chcú niektorí europoslanci presadiť, aby všetci ľudia jedli radšej viac hmyzu, lebo dobytok vraj produkuje skleníkové plyny a ničí ovzdušie.

„Áno, už aj dobytok a mäso je nepriateľom progresívcov. Vlastne, podobne ako sú pre nich nepriateľmi všetci okrem ich dúhových priateľov. A presne proti takýmto bláznom v Bruseli zápasíme,“ priznáva na samý záver statusu Milan Uhrík.

Šokujúce VIDEO Uhríka. Neuveríte, čo všetko sa na nás v EÚ chystá!
V súčasnosti prebieha v škótskom Glasgowe klimatický summit lídrov štátov sveta, na ktorej riešia záchranu našej planéty. Kritika za to, čo sa vo svete deje, sa však na nich valí z každej strany. K záchrane planéty sa nepodujali iba lídri štátov,... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik