Robert Fico pozýva na kladenie vencov k soche A. Dubčeka (+video)
12 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Smer-SD dnes verejne pozval verejnosť na slávnostné kladenie vencov k soche Alexandra Dubčeka. Prinášame ju v plnom znení.

"V predvečer štátneho sviatku 17. novembra začala vláda SR za podpory pani prezidentky vojnu s vlastným národom. Nikdy by som nepovedal, že 17. novembra v roku 2021 budeme musieť hovoriť o ochrane demokracie, právneho štátu a ľudských práv. Asi niet lepšie miesto na Slovensku, ako sa postaviť pred Alexandra Dubčeka. Obrovského humanistu, človeka, ktorý hovoril o socializme s ľudskou tvárou. A práve táto ľudská tvár dnes Slovensku chýba. Chceme vás všetkých pozvať 17. novembra 2021 sem, na toto miesto, pred Národnú radu Slovenskej republiky v Bratislave o 13. hodine na kladenie vencov k soche Alexandra Dubčeka. Takže priatelia - my tu budeme. "

www.facebook.com/robertficosk/videos/473217997418954/

Bošňák z Dáta bez pátosu: Čo nás čaká do konca roka?
Podľa analytika Ivana Bošňáka z Dát bez pátosu sme s veľkou pravdepodobnosťou na vrchole tretej vlny covidovej. Pluska zisťovala, čo ešte môžeme do konca roka očakávať. Vďaka prevratným a silným číslam Bošňák môže tvrdiť, že: „Vrchol prišiel okolo... Čítať ďalej
12 | 11 | 2021 | Eka Balašková