Skutočný odkaz "Borisovej palice" zverejnil mladý politik Kvetko
04 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Reformy súdnictva a zdravotníctva a postoj hnutia Borisa Kollára (SME rodina) k nim znepokojujú koaličných partnerov. Kollár brázdi všetky kúty Slovenska a snaží sa počúvať ľudí z regiónov. Prostredníctvom neho poslali aj ľudia vláde dar. Lieskovú palicu, o ktorej Kollár natočil video. Kto mu ju v skutočnosti odovzdal? A čo o palici prezradil na sociálnej sieti mladý politik Martin Kvetko?  

„Je to dar vláde. Mal som ukázať čím nás ľudia z regiónov budú hnať, keď im zrušíme súdy a nemocnice,“ odovzdal Boris Kollár prostredníctvom sociálnej siete odkaz koaličným partnerom.

Ohľadom lieskovej palice sa ale na sociálnej sieti ozval mladý politik Martin Kvetko, ktorý v minulosti pôsobil v strane Za ľudí. V príspevku s názvom "O Revúckej palici na politikov," priblížil pár vecí o ktorých možno nevedel ani samotný predseda hnutia Sme rodina Kollár. 

"Na stretnutí v Revúcej včera Boris Kollár dostal lieskovú palicu, s ktorou si následne natočil video, ktoré obletelo internet. Vraj mu tú palicu dali nespokojní ľudia v Revúcej, aby mu ukázali, že s takými palicami budú hnať politikov v Bratislave. Táto informácia nie je však úplne presná," píše Kvetko.

Boris Kollár dostal v Revúcej darček na ktorý nezabudne!
Predseda NRSR Boris Kollár vo videu predviedol verejnosti, aký darček dostal od občanov Revúcej. Tých prišiel podporiť v ich hneve. Vláda im totiž chce zrušiť súd aj nemocnicu. Kollár má vo svojom najnovšom videu v ruke dlhú lieskovú palicu.... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Petra Demková

Ten, kto palicu Kollárovi ododvzdal nemá morálne ani iné právo palicu posielať

Kvetko poukazuje na to, že palicu Borisovi Kollárovi odovzdal bývalý okresný predseda SMER-SD a dnes člen HLAS-SD, zároveň ex-starosta obce Mokrá Lúka a poslanec BBSK, Július Laššan. "A odovzdal mu ju so slovami obrovskej kritiky na túto vládu, s tým, že za stav zdravotníctva či súdnictva, ale aj iných oblastí v našom okrese môže práve táto vláda. Ale najmä s tým, že palicu Borisovi Kollárovi dáva preto, aby ňou “vylátal” Igora Matoviča, ktorý je podľa neho hanbou slovenskej politiky," vysvetľuje Kvetko.

Igora Matoviča hodnotiť v príspevku Kvetko nechcel, ale myslí si, že je dobré si povedať, ako to naozaj bolo. 

"Za to, v akom stave je napríklad nemocnica v Revúcej je do veľkej miery osobne zodpovedný práve pán, ktorý palicu odovzdal. Pán, ktorý bol roky okresným predsedom SMER-SD, strany, ktorá tu 12 rokov vládla. Pán, ktorý bol dokonca od roku 2013 do mája roku 2018 predsedom správnej rady revúckej nemocnice. Pán, ktorý sa vždy hrdil tým, ako vie všetko v Bratislave vybaviť, no v rámci okresu vybavil veci len pre svoju obec, kde bol donedávna starostom. Alebo pre “našich ľudí” podľa politického trička. A to veľakrát na úkor iných obcí, ktoré to potrebovali a dodnes potrebujú oveľa viac," vysvetlil Kvetko na sociálnej sieti. 

V závere príspevku konštatoval, že takíto ľudia nemajú podľa neho morálne ani akékoľvek iné právo hodnotiť prácu tejto vlády či posielať palice do Bratislavy. 

Exšéf polície T. Gašpar ide na slobodu
Bývalému policajnému prezidentovi Tiborovi G. a ďalším obvineným v kauze Očistec nepredĺžili väzbu, skončí sa 5. novembra. Najvyšší súd (NS) SR vo štvrtok potvrdil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu a zamietol ako nedôvodnú sťažnosť... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | TASR