Juraj Draxler: Máme najopozičnejšiu vládu na svete!
04 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Juraj Draxler si na svojej stránke na sociálnej sieti tentoraz všíma stranu Sme rodina, ktorá je tvrdo proti vládnym reformám.

A nie len oni

"Najnovšie je proti väčšine vládnych reforiem už aj OĽaNO. A v tvrdej opozícii je aj voči vlastnému nominantovi ministrovi zdravotníctva Lengvarskému. No a Za ľudí je dokonca v opozícii proti svojej vlastnej reforme spravodlivosti." konštatuje Draxler: "Isteže. Nepodarilo sa rozostavať ani jeden nájomný byt. Ani jedna nemocnica nefunguje lepšie, ako pred voľbami. Nič sa nepohlo v plánovaní dopravnej infraštruktúry. Verejnoprávne médiá sú v rovnakej mizérii, ako vždy. A tak sa politici prirodzene vrátili k tomu, čo im išlo: ku kritickým vyhláseniam a protestom."

"Opozícia" aj na ministerstvách

"Ale tvrdá opozícia nie je len na úrovni strán. Iniciatíva slovensko.digital kritizuje vládnu digitálnu politiku, ktorú riadi zakladateľ iniciatívy slovensko.digital, dnes štátny tajomník. Alebo, ak sa opýtate na niečo novo dosadených úradníkov aj poradcov ministerstva školstva, tak najmä podrobia tvrdej kritike štátnu politiku vzdelávania." čuduje sa Draxler. "Zo štátnych úradníckych kresiel vysvetľujú, ako to štát robí zle!"

A. Bekmatov: Sem vedú Záborskej pokusy
Mladá žena na fotke sa volala Izabela a pochádzala z Poľska. Zomrela koncom septembra vo veku 30 rokov. Práve jej sa venuje Artur Bekmatov, predseda Socialisti.sk Prečo sa jej venuje pozornosť "V 22. týždni tehotenstva jej odtiekla plodová voda.... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Bavíte sa?

"Väčšina z nás na vládu len nadáva. Ale veď vláda nás aj baví. No uznajte, nie je toto všetko svojím spôsobom proste neskutočne, nekonečne smiešne???" pýta sa Draxler na záver svojho statusu.