Danko výletníkom - Ten Dubaj si zaplaťte zo svojho!
05 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Andrej Danko, na sociálnej sieti vyzval účastníkov zájazdu, ktorí sa zúčastnili na výstave Expo v Dubaji a ktorí nemali čo robiť na palube štátneho lietadla, aby si všetky náklady aj ubytovanie vrátane letu zaplatili.

"Pán Sulík, kde beriete tú drzosť vziať si na palubu lietadla rodinných účastníkov?" Pýta sa Danko. A pokračuje: "Nebudem útočiť do vašej rodiny, ale čo sa potom čudujete, že ľudia kritizujú takéto kroky aj vo vzťahu k prezidentke Slovenskej republiky."

Danko si myslí, že ide o neskutočnú drzosť a preto vyzval prezidentku, ale aj vládu a osobitne Matoviča, aby prestali zneužívať štátne lietadlá. Danko nechápe odkiaľ sa berie tá drzosť brať na lietadlá rodinných príslušníkov vládnych činiteľov a kde sa berie tá drzosť platiť im hotelové izby. A do budúcna všetkých vyzýva: "Ani Vy, p. Sulík, ani Vy p. Kollár, ani Vy, p. Matovič a ani Vy, p. prezidentka, nezneužívajte štátne lietadlá."

Chmelár vyzýva k ostražitosti: Títo lotri nás predajú za misu šošovice
"Buďme ostražití," vyzýva na sociálnej sieti Eduard Chmelár. Dôvodom je ticho v médiách a sedem dňová návšteva ministra obrany Jaroslava Naďa v USA, ktorá podľa neho prešla mlčky, bez otázok inak, podľa neho hyperkritických novinárov. Chmelár si... Čítať ďalej
04 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová