Danko: Greta odkázala Čaputovej, nech si prejav strčí do zadku (VIDEO)
03 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bývalý predseda nášho parlamentu a šéf národniarov Andrej Danko sa už vyjadroval k všeličomu. Neprekvapuje, že tentokrát si zobral na paškál klimatický summit v škótskom Glasgowe.

Andrej Danko sa snaží zviditeľňovať, kde sa len dá. Tentoraz využil možnosť „rypnúť“ si do hlavy štátu Zuzany Čaputovej, ktorá je tiež účastníčkou summitu v Glasgowe. Zaujal ho najmä jej prejav, ktorý v statuse podrobil celkom slušnej kritike.

Vraj 40 percent mladých ľudí na Slovensku nechce mať kvôli klimatickej kríze deti

„Greta povedala, že stačilo bla-bla a odkázala Čaputovej a podobným lídrom do Glasgowa, že nech si svoje prejavy strčia do zadku,“ hovorí Danko, ktorý vraj z toho zostal v šoku. „Greta je známa tým, že prestala chodiť do školy v piatky, pretože povedala, že sa musia plniť klimatické dohody. Prezident Trump ju dobre odhadol,“ pridáva šéf národniarov, ktorý si vraj naschvál zobral prejav prezidentky Čaputovej.

„Zuzana Čaputová prečítala jednu trápnu A4, kde sa vyjadrila, medzi iným, že 40 percent mladých ľudí na Slovensku nechce kvôli klimatickej kríze mať deti. A podobné hlúposti sú tam takmer v každom odseku,“ konštatuje Danko. Vraj súhlasí s Gretou a toto (pričom krčí prejav prezidentky) si môžu niekam strčiť. „Čo je však problém dnešnej Európy, je to, že nám hrozí najväčšia energetická kríza, že sa tu spúšťa Nordstream a plynovod Jamal, ale aj náš plynovod budú distribuovať plyn nielen z východu na západ, ale aj zo zápasu na východ,“ pokračuje vo videu Danko.

Pomoooc, Grétka sa ozvala!
"Fenomén Grétka" som zaregistrovala pred pár rokmi preto, lebo dievčinka v piatky nechodila do školy. Sadla si pred nejakú švédsku vládnu inštitúciu, aby upozornila na klimatické zmeny na planéte. Už som bola "stará fotrica" Asi som už nebola... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

„Áno, plyn pôjde najmä zo západu na východ. Z Ruska bude prichádzať južnou vetvou do Maďarska cez Srbsko a na Slovensko, Česko, ale aj Poľsko bude prichádzať, ak nám ho pustia Nemci,“ vysvetľuje šéf národniarov. „Pozerali sme, ako Nemci rokujú s Rusmi, ako Nemci s Rusmi budujú Nordstream a dnes nám zostávajú oči pre plač. Nemcom, čo hovorili aj veľkí nemeckí priemyselníci, chýba elektrická energia, a preto potrebujú väčšie dávky plynu. A k nám príde ten plyn za ceny, ktoré určia Nemci,“ konštatuje šéf národniarov. Podľa neho budeme odkázaní na distibúciu plynu z Nemecka, budeme odkázaní na to, čo nám Nemci na Slovensko pustia, pretože oni si s Rusmi vybudovali lepší a korektnejší vzťah.

Čo je horšie, budeme platiť ceny, ktoré nám určia Nemci

„A prišlo na moje slová. Každý sa tam predbiehal a my nebudeme mať do budúcnosti také objemy plynu, aké potrebujeme. Čo je však horšie, budeme platiť ceny, ktoré nám Nemci nastavia,“ prízvukuje Danko, ktorý verí, že už nám je jasné, že pózy Slovensku nepomôžu. „Verím, že vám bolo až tragikomicky smiešne, keď Čaputovej zastavovali Charlesa na chodbe, aby ste tu mali fotky ako naša ikona rokuje so svetovými lídrami. Inak ako komédia a fraška sa to nazvať nedá,“ hovorí Danko. Dodáva, že Čaputová by sa mala veľmi rýchlo vrátiť domov a zamyslieť sa nad tým, či bude čítať jednostranové prejavy, ktoré jej napíšu, či reálne chce byť prezidentkou Slovenska a či si reálne začne plniť povinnosti voči jeho obyvateľstvu. „To, čo sa tu deje, je šialenstvo. Zelené energie áno, ale nelikvidujme ekonomiku,“ uzatvára video Andrej Danko.

Šokujúce VIDEO Uhríka. Neuveríte, čo všetko sa na nás v EÚ chystá!
V súčasnosti prebieha v škótskom Glasgowe klimatický summit lídrov štátov sveta, na ktorej riešia záchranu našej planéty. Kritika za to, čo sa vo svete deje, sa však na nich valí z každej strany. K záchrane planéty sa nepodujali iba lídri štátov,... Čítať ďalej
03 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik