Pčolinský naložil Hegerovi aj Kolíkovej. Konečne vyrazili za občanmi do regiónov. Avšak...
02 | 11 | 2021 I Petra Demková

Poslanec Peter Pčolinský si zas na sociálnej sieti povolil uzdu a bez okolkov sa pustil do Kolíkovej aj Hegera. Vyrazili do regiónov vysvetľovať reformy. No tam, kde sa reformy skutočne občanov dotknú, radšej nejdú. 

Kým členovia vládnej koalície sedia v kanceláriách v Bratislave, zástupcovia Smeru, Hlasu aj hnutia Sme rodina už obcestovali za posledné mesiace celé Slovensko. Pýtajú sa občanov, čo potrebujú a kde ich tlačí topánka.

Hnutie Sme rodina v posledných týždňoch venovalo dosť času cestovaním po regiónoch, kde vláda avizovala rušenie nemocníc, ktoré nazýva reštrukturalizáciou. Vláda sa na rozdiel od nich bojí z Bratislavy vystrčiť nos. A vie prečo. Ľudia sú zúriví a v regiónoch postihnutých chudobou to buble.

Matovičova reakcia na neúspech očkovacej lotérie - JEHO TO MRZÍ!
Od začiatku očkovacej lotérie prebehlo 12 týždňov. Včera sa skončila a dnes sa konšpirácia potvrdila - bol to krok riadne vedľa. Viac o tom napísali Topky.sk Autora lotérie to MRZÍ?!? Očkovacia lotéria tu bola vysielaná pod názvom "Byť zdravý je... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Eka Balašková

Zrazu si však už aj členovia súčasnej vlády uvedomili, že budú musieť ísť medzi ľudí. Spôsob, aký zvolili, však nenechal chladným Petra Pčolinského a tak im na sociálnej sieti venoval uštipačný odkaz.

„Premiér Edo Heger, ministerka Kolíkova a minister Lengvarský dnes vycestovali do ´regiónov´, aby vysvetlili ´reformy´. Sranda je, že idú do Humenného, kde sa neruší ani okresný súd, ani nemocnica. Stretnú sa na mestskom úrade s primátorom, ktorý kandidoval za masívnej podpory OĽaNO,“ informuje poslanec.

„Pán premiér a ministri, choďte radšej do Vranova vysvetľovať ´reformy´, tam sa ľudia obávajú týchto geniálnych nápadov, nie tam, kde sa nič nedeje,“ uzavrel Peter Pčolinský.

Cynická arogancia Cigánikovej a celej SAS
V posledných Sobotných dialógoch opäť hviezdila svojimi uzurpátorskými názormi poslankyňa NRSR Jana Bittó Cigániková zo strany Sloboda a solidarita (SAS). Okrem toho je napriek svojmu nezdravotníckemu vzdelaniu predsedníčkou zdravotného výboru, čo... Čítať ďalej
01 | 11 | 2021 | Ján Papuga