Cynická arogancia Cigánikovej a celej SAS
01 | 11 | 2021 I Ján Papuga

V posledných Sobotných dialógoch opäť hviezdila svojimi uzurpátorskými názormi poslankyňa NRSR Jana Bittó Cigániková zo strany Sloboda a solidarita (SAS). Okrem toho je napriek svojmu nezdravotníckemu vzdelaniu predsedníčkou zdravotného výboru, čo už svedčí o „odborníkoch“ súčasnej koalície. Najhoršie však je, že Slovensku chýba ozajstná liberálna strana. Strana SAS ňou v žiadnom prípade nie je, jej vakcinačná diktatúra nemá nič spoločné so slovom sloboda.

Cigániková v relácii Sobotné dialógy spustila opäť mantru toho, akí sú nezodpovední nezaočkovaní ľudia, že očkovaní majú mať výhody, hoci aj po vakcíne môžete ochorieť a šíriť vírus. Nehovoriac o tom, že práve liberálna strana by mala odmietať segregáciu.

Cigániková opäť obviňovala opozíciu, hoci tá len nabehla na vlnu odporu voči vakcínam. Odpor voči vakcínam je v spoločnosti už od ich objavenia a vôbec odpor proti vakcínam či liečivám je v spoločnosti dlhé roky. Nebol výrazný, lebo doposiaľ sa ľudia nenútili masovo k očkovaniu pochybnými a sčasti neúčinnými vakcínami. Táto cynická poslankyňa, nekompromisne vnucujúca svoj názor, dokonca fanaticky vyjadrila, že by si dala aj tri dávky Astry Zeneca, vakcíny, ktorá spôsobila mnoho zaznamenaných problémov.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/29/hura-dalsia-skolska-reforma-ale-aka

SAS-ka slúži štatistikám a grafom

Pre Cigánikovú a vôbec celú stranu SAS sú najdôležitejšie tabuľky, štatistiky, grafy. Nie nadarmo sa hovorí, že SAS-ka sa riadi iba excelovskými tabuľkami, kašle na individuálne skúsenosti bežných ľudí. A to nehovorím o tom, že mnohí ľudia presne vedia a vidia, ako sa tie ich štatistiky vypĺňajú. Takmer každé úmrtie je na covid. Mnohé z vedľajších príznakov ľudia radšej neoznamujú. Označiť človeka, že zomrel na vakcínu, sa rovná označeniu za dezoláta a strate kariéry. Takto napísané štatistiky sú pre saskárov najdôležitejšie, dôležitejšie ako ľudia.

Veď čo, vakcína má oveľa viac pozitív. Že na ňu niekto zomrie alebo má vážne príznaky? To je len pár ľudí. Cigániková napriek tomuto faktu tvrdo propaguje vakcínu. Nevadí, že si ju niektorí ľudia dávajú s vierou, že práve im možno neublíži, práve oni možno neumrú po nej. Individuálne zlyhania vakcíny sú však podľa saskárov v štatistikách zanedbateľné. A im podobným je jedno, že sa za tragédiou po očkovaní skrýva ľudský osud, rodina, smútok príbuzných za to, že chceli byť zodpovední a očkovali sa...

Je to potvrdené: Jaroslav Paška zomrel v súvislosti s očkovaním na Covid!
Až pitva ukázala, že smrť expolitika Jaroslava Pašku (†67), ktorý zomrel v polovici júla tohto roka, mala súvis s očkovaním proti COVID-19! Šokujúce zistenie, že úmrtie bývalého poslanca parlamentu a člena Slovenskej národnej strany Jaroslava... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia sú nezodpovední! Nechcú risknúť očkovanie

Cynizmus Cigánikovej spočíva v tom, že nazýva ľudí, ktorí sa ľudsky boja agresívneho liečiva, nezodpovednými a ovplyvnenými opozíciou. A pritom ide o obyčajný strach, ktorý ona nevie pochopiť. Strach či rešpekt, ktorí pred chémiou odjakživa máme. Cigániková je však sfanatizovaná vakcinačná „teroristka“. Mrzí ma aj to, že na riziká vakcín neupozornila v Sobotných dialógoch ani jej oponentka z Hlasu-SD.

Cigániková zdôraznila, že jednoznačne treba veriť vedcom. Ale úplne schválne vynechala to, že nie je vedec ako vedec, a že aj názory vedcov môžu byť a aj sú rôzne. A ľudia si ich vedia vyhľadať, keďže sa nedajú balamutiť len mienkotvornými médiami, ktoré dostávajú neuveriteľné sumy z našich peňazí na jednoznačnú propagáciu vakcín. Okrem toho, ako možno veriť politicky exponovaným vedcom, ktorí menia každý týždeň názory, sú platení výrobcami vakcín, sú lojálni tejto vláde alebo sa odmietajú stať súčasťou širšej odbornej diskusie, kde by museli čeliť inému, im nevyhovujúcemu názoru?    

Mlčí sa o rizikách vakcíny. To je zodpovedné?

Takže pani poslankyňa, expertka na zdravotníctvo, nie ľudia, ktorí odmietajú očkovanie sú nezodpovední. Tým, že to hovoríte, systematicky budujete nenávisť a konflikt medzi občanmi. Nezodpovední sú v skutočnosti tí, ktorí propagujú vakcínu ako prvomájový sprievod za socializmu a neuvedú ani náznakom to, že vakcína môže priniesť aj smrť. Najmä keď ju podávajú bez dôkladnej znalosti zdravotného stavu očkovaného! Nezodpovedné je aj to, že určite viete o rizikách vakcíny, no propagandisticky ich nespomínate a iba urážate bežných ľudí opodstatnene odmietajúcich očkovanie.

https://login.hlavnydennik.sk/2021/10/27/diktat-sas-ky-pokracuje-liberali-chcu-rozdelovat-ludi

Sloboda a solidarita nerešpektuje slobodu

A najnezodpovednejšie je to, že strana so slovom sloboda pri téme vakcinácie rezignovala na akúkoľvek slobodnú vôľu občanov. A diktátorsky tlačí do ľudí mantru očkovania bez rešpektovania akéhokoľvek ich slobodného a zákonom garantovaného rozhodnutia. Toto je tá dezolátna komunikácia, ktorú ste priznali, že ju vaša vláda vedie. Napriek tomu ju používate a staviate sa do protipólu k vlastným hodnotám. Potom sa čudujete, že vás občania nepočúvajú a nenávidia.

SAS tu takto paradoxne vytvorila diktát. No v závažných ekonomicko-hospodárskych problémoch štátu mlčí, nekoná a nechá so sebou zametať nevzdelaným, autokratickým a pomstychtivým Matovičom. Tu neútočí a neoznačuje jeho konanie za to najnezodpovednejšie, aké sme tu nemali v dejinách Slovenskej republiky. Ľahšie je kopať do občanov, ktorí majú možno viac rozumu a rozhľadu ako experti strany SAS.