Dara Rolins - Dieťa s Rytmusom sme asi mať nemali
03 | 11 | 2021 I Eka Balašková

Už asi málokto si pamätá na to, že Dara Rolins, česko-slovenská popová diva, je vlastne Darinka Rolincová z bratislavskej Dúbravky. 

"Vyletela" zo zboru

Keď bola malá, začala chodiť do speváckeho zboru, odkiaľ ju však poslali domov - vraj nebola vhodná na zborový spev, lebo bola prílišná individualistka. To však odštartovalo jej kariéru, ktorá trvá dodnes. Jej prvá LP platňa Keby som bola princezná Arabela slúžila ako podklad pre dvojdielny detský muzikál Tam je hviezda Sírius, kde sa prelína realita s rozprávkou. Tam je hviezda Sírius - Televízne relácie - RTVS.sk

Foto z muzikálu Tam je hviezda Sírius. /Autor: archív RTVS

Fotografka Šturdíková: Čo nezničil zub času za niekoľko storočí, to stihol režim za 50 rokov
Jana Šturdíková je mladá fotografka. To dnes nie je takmer nič výnimočné, akurát že táto mladá žena sa zameriava na staré šľachtické sídla, z ktorých mnohé sú už schátrané. O jej zaujímavej knihe písal aj magazín Forbes. Tragédia znárodnenia Ku... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balaskova

Darina

Ešte nebola dospelá, ale už nebola ani dieťa, preto si pár rokov nechala hovoriť Dara a na scénu prišla so štvrtým albumom. Ten sa volal Takmer ružový príbeh a piesne z neho sa objavili aj v muzikáli Juraja Jakubiska s tým istým názvom.

Pamätáte si, ako vyzerala Dara Rolins pred plastikami? Teraz vyzerá lepšie, ako kedykoľvek predtým - Peepl.sk

Dara v čase Takmer ružového príbehu / Foto - oficiálna stránka DR

Vrátila sa Dara

Neskôr odišla "na skusy" do USA a keď sa tradične plná energie vrátila, začala vystupovať pod menom Dara. Odvtedy sa pohybuje medzi Prahou, kde podniká, a rodnou Bratislavou. A bulvár si zgustol na jej vzťahoch. Z jedného sa jej narodila krásna dcérka Laura.

Užívate Urapidil Stragen? Čítajte ďalej!
Mali by ste zbystriť pozornosť, lebo Štátny ústav na kontrolu liečív (ŠÚKL) ho sťahuje z predaja. Podľa Plusky de konkrétne o tieto Konkrétne Urapidil Stragen 30 mg, kód ŠÚKL 6659B, čísla šarží F1448-01 a F1465-01, ale aj Urapidil Stragen 60 mg,... Čítať ďalej
02 | 11 | 2021 | Eka Balašková

Hviezdny pár

Pár rokov tvorila pár aj s raperom Rytmusom. Ich rozchod v roku 2018 bol šok. "S mojím EX sme mali počas jedného odbobia pocit, že by sme možno aj spoločné dieťa chceli, aj dokonca sme sa o to chvíľku pokúšali, ale ako sme boli rozlietaní, tak napokon je to všetko tak, ako má byť," otvára sa v rozhovore pre Plusku Dara. Pocitovo s tým bola vyrovnaná asi päť minut a nakoniec sa zmierila s tým, že asi dieťa mať nemajú a nikto nevie, či nakoniec spolu ostanú.

Všetko je inak

"Neostali sme a tak to malo byť," uzatvára túto tému Dara. Môžeme len špekulovať o tom, čo za tým bude. Dara však v tom má jasno:  "Som šťastná, že má dieťa s niekým iným a ja som šťastná, že mám dieťa s tým, kým mám."

Tri roky sama

Od rozchodu s Rytmusom sa venuje hlavne výchove dcérky Laury a podnikaniu. Niekoľko rokov vydáva svoj "lajfstajlový" diár Život podľa Dary a bola tvárou niekoľkých značiek.