Martin Poliačik nechce vidieť peklo pod vedením šialenca
27 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Zverejnenie nahrávok, o ktorých sme písali aj na našich stránkach, rozpútalo vášnivú diskusiu. Hoci viacerí politici tlieskajú zverejneniu videí, našli sa aj takí, ktorých celá vec zaskočila. Patrí k nim aj exposlanec Poliačik. Píše o tom eReport.

Zhrozený exposlanec

„Ak toto je nový štandard, nechcem vidieť to peklo, čo tu nastane, keď sa moci chopí nejaký skutočný hajzel,“ zverejnil na sociálnej sieti bývalý poslanec Martin Poliačik. "Pod zásterkou naháňania kúskov ilegálne streleného jeleňa sa tu odpočúva opozičný líder na stretnutí s advokátom,“ dodal. Odpočúvanie chaty totiž schválil okresný súd v rámci vyšetrovania trestného činu, ktorý súvisel s pytliactvom.

Bývalý poslanec za SaS

Ani Poliačikovi sa nepozdáva, že sa vynášajú veci zo živého spisu. „Upozorňujem na to, že keď sa tu zvrtnú pomery a toto isté uvidíme diať sa v opačnom garde, nebude veľa validných argumentov, prečo to zrazu nie je OK,“ 

Mazurek: Oni sú vraj vláda, ktorá je tu pre všetkých. Realita je ale úplne iná (VIDEO)
Strana SaS si vystúpením svojej poslankyne Zemanovej v parlamente opäť u opozičných a nezaradených poslancov pošramotila svoju už i tak dosť pošramotenú povesť. „Naťahovačky“ v parlamente sú bežnou vecou, ktorú by ale mali vnímať najmä voliči.... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ozvala sa aj pani ministerka

„Ak sa potvrdí, že dochádzalo ku koordinácii postupu proti čestným policajtom a mareniu vyšetrovania, je Fico tým, kým ho nazval Kočner. Šéfom slovenskej Cosa Nostry, korupčnej chobotnice. Týmto ľuďom Slovensko nesmieme nechať napospas,“ vyjadrila sa vicepremiérka Veronika Remišová.

Už je asi ozaj zle

Martin Poliačik bol 10 rokov poslancom Národnej rady Slovenskej republiky za stranu Sloboda a solidarita. Keď už sa takýmto spôsobom ozve človek, ktorý roky "kopal" za aktuálne vládnu stranu, už to asi naozaj nie je úplne v poriadku. Páni ministri a poslanci, nechcete vypočuť svojho dlhoročného súpútnika? Vlastne vy ho možno počujete, len nemáte dostatok sebareflexie.