Fico priznal, odkiaľ pochádzala hotovosť v kancelárii!
27 | 10 | 2021 I Petra Demková

R. Fico vo svojom najnovšom videu vysvetlil, prečo nenahlásil zmiznutie väčšej sumy hotovosti zo svojej kancelárie. Priznal aj, odkiaľ peniaze pochádzali. To vás prekvapí!

Lipšic a Matovič zaviedli ŠTB-ácky štát

Robert Fico hovorí vo svojom videu o tom, že Lipšic s Matovičom zaviedli ŠTB-ácky štát. To samozrejme súvisí s nahrávkami uniknutých zo spisu, kde sa na chate stretol bývalý premiér s niekoľkými vplyvnými osobami.

Fico si myslí, že kauzu „chata“ rozpútala súčasná vláda preto, aby odpútali pozornosť od škandálu na Ministerstve práce a sociálnych vecí, keď M. Krajniak vyplatil 24 miliónov schránkovým firmám. Zároveň sa podľa Fica snažia prekryť informáciu, ktorá vyplávala na povrch, že R. Sulík má v Austrálii pripravený ranč. Útok na Smer a jeho predsedu prišiel podľa lídra strany aj pre to, že sa Smeru darí.

Polícia nahráva súkromné rozhovory

„Je neuveriteľné čoho je schopná mafia okolo prokurátorov p. Čurillu a špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Najprv ma dali sledovať a potom pod zámienkou boja proti pytliactvu nainštalovali do súkromného priestoru kamery a mikrofóny,“ hovorí Fico a upozorňuje, že nikdy nebol poľovníkom ani pytliakom. Pre lídra opozície je neakceptovateľné, aby polícia z politických dôvodov nahrávala jeho súkromné rozhovory. Toto boli podľa Fica neformálne, súkromné rozhovory, pri ktorých nebol ani náznak žiadnej trestnej činnosti.

Murín: kto vynáša zo spisov? Nesmrdí náhodou ryba od Lipšica?
Spisovateľ Murín kladie zásadnú otázku. Kto na Slovensku dlhodobo vynáša zo spisov? Nebude to náhodou človek ktorý k nim mal pretým prístup ako advokát a dnes na spisoch doslova sedí? Gusto Murín na sociálnej sieti zareagoval na udalosti... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Petra Demková

Podľa bývalého premiéra spriaznené Sorosove médiá robia za Sorosove peniaze špinavú prácu a kauzu teraz rozmazávajú. Fico upozorňuje, že občania majú teraz právo sa obávať, že ľudia ako Matovič a Lipšic vstúpia protiprávne do súkromia aj komukoľvek inému. Toto, čo robí tandem Matovič-Lipšic, nerobila svojho času ani ŠTB.

Odkiaľ pochádzala hotovosť v kancelárii?

Fico vysvetľuje aj to, prečo neoznámil zmiznutie veľkej sumy peňazí z kancelárie Smeru. Podľa neho len blázon by si pustil policajtov, ktorí pracujú pod taktovkou ministra Mikulca do svojho súkromia. „Nič by nevyšetrili a akurát by mi tam nechali mikrofóny,“ hovorí bývalý premiér.  

Vzápätí vysvetlil aj, odkiaľ mal takú veľkú hotovosť. Bolo to z predaja zariadenia z jeho bývalého bytu. Hotovosť mal v kancelárii preto, že nedôveruje bankám a jednoducho pre to, že chce mať časť svojich peňazí aj v hotovosti.

Robert Fico očakáva, že najbližšie referendum bude práve to o predčasných voľbách.

Ľuboš Blaha: "Dnes je Slovensko Matovičov a Lipšicov štát"
Novinári sú ako kone s klapkami na očiach, idú iba tam, kam ich ženie bič. Inými slovami o tom píše na sociálnej sieti politik SMERu a poslanec NR SR Ľuboš Blaha. "Práve som prechádzal parlamentom a vrhli sa na mňa liberálne médiá. Baby z Joj-ky,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Ivan Brožík