Belousovová - s funkciou nezískavate patent na rozum!
27 | 10 | 2021 I Eka Balašková

Slovensko má v tejto vláde toľko odborníkov na riešenie pandémie a iných problémov, že sa divím, prečo tu ešte nie je raj na zemi -začína svoj status na sociálnej sieti pani Anna Belousovová.

Chrobák Truhlík?

"Tieto dni sa dal počuť jeden z odborníkov na všetko - štátny tajomník ministerstva zahraničia Martin Klus. Keď sa bude situácia zhoršovať, pravidlo OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní) sa zmení na OP." konštatuje Belousovová a vzápätí vysvetľuje: "Nezaočkovaným osobám bude zakázaný vstup do reštaurácií či na športové a kultúrne podujatia, povedal Klus. Doplnil, že v prípade posledného piateho stupňa BY PRE NEZAOČKOVANÝCH PLATIL ZÁKAZ VYCHÁDZANIA. Opustiť domácnosť by mohli len pri ceste do práce alebo kvôli zabezpečeniu základných životných potrieb." rozhorčuje sa právom politička.

Blaha: Predstavte si, že som extrémista a urobím toto... Čo vy na to?
Ostatné dni sa na Slovensku niesli v debatách nad zverejneným videom z chaty, kde Robert Fico, Robert Kaliňák a ďalší traja rozoberali „isté“ veci. Zaujímavé na videách z chaty, kde boli Robert Fico a ďalší štyria „zaujímaví“ ľudia nasnímaní je,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2021 | Jozef Uhlárik

Toto je "motivácia"?

"Podľa tohto vyštudovaného politológa a rekvalifikovaného odborníka na zahraničnú politiku, ktorému ku sláve pomohol hlavne Denník N, je vyššie spomenuté jediný spôsob ako motivovať ľudí, aby sa dali zaočkovať," konštatuje v statuse Belousovová s rozčúlením: "Dobre čítate!" Tu sa podľa nej už nebojuje s pandémiou, tu nejde o ochranu zdravia zdravých a liečenie chorých, ale ako tvrdí, "tu sa plní nejaký PLÁN OČKOVANIA!"

Hlavne "dobrovoľne"

"Klus mi nápadne pripomína zväzáckych funkcionárov minulej doby. Tí by pre vlastnú kariéru obetovali aj babku s dedkom." uzatvára: "Odborníkov na všetko je v tejto vláde ako hadov, ale slovenská realita ich usvedčuje z hlúposti. Prečo takmer každý s funkciou si myslí, že získava patent na rozum?!"

E. Chmelár: potrebujeme lídrov nezaťažených pomstou
"Zaujíma niekoho nejaký triezvy nadhľad alebo sme len rozdelení na dva tábory roztlieskavačov, z ktorých jedna skupina vidí novú aféru Watergate a druhá sprisahanie mafiánov? pýta sa E. Chmelár vo svojom statuse na sociálnej sieti. Nie sme... Čítať ďalej
26 | 10 | 2021 | Eka Balašková