Obľúbenú herečku údajne skolila tretia dávka očkovania. Tešíme sa na jej návrat
25 | 10 | 2021 I Ján Papuga

Do českej tanečnej šou neprišla hlavná divácka hviezda Jiřina Bohdalová (90), hoci do poslednej chvíle s ňou rátali. Mala si zatancovať s kolegom Jiřím Suchým, ktorý mal prednedávnom tiež zdravotné problémy. Podrobnosti zisťoval topstar-noviny.sk.

Zámer, aby si spolu zatancovali, organizátorom nevyšiel. Jiřina Bohdalová na poslednú chvíľu zrušila svoju návštevu. Podľa ďalších informácií herečka zrušila aj svoje angažmány v divadelných predstaveniach, pretože sa údajne necítila dobre. Jej priaznivci sú veľmi znepokojení najmä preto, že netušia, o čo presne ide. Ešte nedávno sa objavila herečka na premiére muzikálu Děti ráje.

Meky Žbirka je z nemocnice už doma! (FOTO)
Pred týždňom Miro Žbirka informoval svojich fanúšikov, že je z nemocnice už doma. Spevák včera podvečer pridal fotku z pohodlia domova! Informovala eva.sk Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Denis Merva
Nemenovaný zdroj tvrdí, že ide o reakciu na tretiu dávku očkovania. V jej veku však môže vo všeobecnosti veľmi rýchlo nastať zvrat, čo sa týka zdravia. Stalo sa to aj Jiřímu Suchému, keď na oslavách svojich guľatín skolaboval priamo v divadle. Našťastie to nebolo nič vážne, len sa prepracoval. Obaja umelci patria k legendám československej umeleckej scény. Jiřina Bohdalová je oficiálne najdlhšie hrajúcou herečkou v Česku. Prvýkrát vraj stála pred kamerou ako štvorročná. Odvtedy si zahrala v 224 filmoch a jej zatiaľ posledným tohtoročným filmom je Vianočný príbeh. Nedávno ju preto zapísali do knihy rekordov. To však zrejme nie je ešte koniec jej 86-ročnej kariéry.