Nechutné: Kňaz sexuálne zneužil iba 12-ročné dievča! Cirkev o tom vedela, no mlčala!
25 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Sexuálne zneužívať maloleté deti dospelou osobou je samo o sebe zvrátené, no že to bude robiť kňaz, to je doslova nechutné. Žiaľ, opäť sa to stalo, a znovu na Slovensku. Doslova nepochopiteľný je však aj postoj cirkvi k celej udalosti.


Zneužiť iba 12-ročné dieťa je nechutné a zvrátené. Zdá sa však, že v cirkvi je stále dosť kňazov, ktorým sa páči „mladé mäsko“. O jednom takomto prípade, keď maloleté dievča zneužil katolícky kňaz, informuje aj portál topky.sk. Na celej udalosti je však šokujúca aj reakcia samotnej cirkvi.
Kňaz dievča „informoval“, že majú „zakázanú lásku“

Desivé je, že orálny sex s katolíckym kňazom malo len 12-ročné dievča. Duchovný jej síce hovorí o zakázanej láske, ba po nútenom akte ju zobral aj na spoveď, ale tým svoj veľký hriech nevykúpil. O prípade sa neskôr dozvedela i cirkev, lenže, a to je absolútne šokujúce, na políciu nič nenahlásila! Maloleté dievča o svojej traume prehovorilo pre TV Markíza. Podľa nej sa zneužité dievča zverilo až po tom ako sa u nej objavili posttraumatické stavy.

Celý príbeh sa začal tým, že duchovný si maloleté ročné dievča všimol na cirkevnej škole, kam chodila. Začal jej písať a nosiť rôzne darčeky. „Vzal ma aj na palacinky,“ priznalo 12-ročné dievča a vzápätí šokujúco dodalo: „Hovoril mi, že máme takú zakázanú lásku. Keď sme boli u neho na fare, mali sme vtedy orálny sex a hneď ako to skončilo mi povedal, že musíme ísť na spoveď.“

Vatikán má v kauzách zneužívania detí diplomatickú imunitu, tvrdí ECHR
13 | 10 | 2021 | Diana Zaťková


Cirkev síce kňaza suspendovala, no tým šokujúco považovala celú vec za uzavretú! „Zaľúbil som sa a už potom človek zlyhá. Ja som nevnímal ten vekový rozdiel,“ povedal pre televíziu už bývalý kňaz, pretože v prípade už prebehol aj cirkevný proces a kňaz bol z klérického stavu odvolaný. Doslova nepochopiteľné ba šokujúce je, že cirkev o tom celom neinformovala nielen rodičov dieťaťa, ale  ani políciu. Martin Kramara, hovorca Konferencie biskupov Slovenska pre televíziu uviedol, že na políciu nešli z toho dôvodu, že ak si to obeť výslovne nepraje a podpíše aj písomné stanovisko, takúto povinnosť nemajú!

„Od roku 2020 máme z Vatikánu jednoznačné odporúčanie, aby sme obeť presvedčili, že treba ísť aj na políciu,“ uviedol Kramara. Z toho, čo sa udialo je zrejmé, že 12-ročnú obeť zvráteného kňaza „nepresvedčili“, že na políciu ísť treba. Každopádne polícia už prípad rieši, pretože čin nahlásilo samotné dievča. Žiaľ, ale až po tom, ako začalo mať vážne psychické problémy.

Gynekológovi z Myjavy hrozí 12 rokov na tvrdo! Mal zneužívať dievčatá
Známy gynekológ z Myjavy môže za mrežami stráviť až 12 rokov! Mal sa sexuálne stýkať s maloletými dievčatami a dávať im aj odmeny. Prokurátor už podal obžalobu. Čítať ďalej
04 | 10 | 2021 | Diana Zaťková