Učiteľka v materskej škole ledva stála na nohách! Učila deti s takmer tromi promile
23 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Už ráno do práce prišla opitá a učila malé deti! Nepríjemný prípad riešia v materskej škole v Partizánskom. Učiteľka mala v dychu viac ako dva a pol promile alkoholu! Museli ju odviezť policajti.



Opitá už od rána

Riaditeľka materskej školy zacítila, že nie je niečo v poriadku. Učiteľku prezradil spôsob chôdze a keď prehovorila, bolo jasné, že pila. Riaditeľka to okamžite riešila v spolupráci s bezpečnostným technikom a následne aj s políciou, píše portál tvnoviny.sk.
Odmietala fúkať

Keďže učiteľka fúkať odmietla, museli ju prehovárať policajti. Nakoniec sa im to podarilo a výsledok všetkých prekvapil. Prístroj ukázal 2,7 promile a po 15 minútach to bolo 1,12 miligramu na liter, čo je v prepočte 2,33 promile. Tieto hodnoty nafúkala po niekoľkých hodinách v práci!

"Zacítila som, keď som k nej prišla aj keď mala rúško, že niečo nie je v poriadku. Potom prehovorila a vedela som, že niečo nie je v poriadku," povedala riaditeľka MŠ Partizánske Mária Gendierová pre TV JOJ. Učiteľka sa podľa slov riaditeľky správala čudne a preto sa rozhodla, že jej dá fúkať.

Psychológ M. Madro: Tínedžeri si myslia, že musia stále hrať nejakú rolu, boja sa zlyhať
Najčastejšou témou, pre ktorú mladí ľudia kontaktujú internetovú poradňu IPčko, je pocit osamelosti. Ako pre TASR povedal jej zakladateľ a psychológ Marek Madro, tínedžeri si myslia, že stále musia niečo predstierať. Obávajú sa... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR

Zasahovala aj polícia

"Potom, keď začala chodiť, vedela som, že to nie je zdravotný problém, ale alkohol," uviedla Gendierová. "Riaditeľka zavolala technika bezpečnostného, tomu odmietla fúkať a potom prišla štátna polícia," povedal primátor mesta Partizánske Jozef Božik.

"Nie je možné, aby človek, ktorý pracuje s deťmi bol pod vplyvom alkoholu," dodal Božik.
Ledva stála na nohách

"Policajti obvinili 58-ročnú ženu," uviedla hovorkyňa KR PZ Trenčín Katarína Kuzmová. Podľa svedkov počas prechádzky s deťmi na dvore ledva stála na nohách. Vďaka rýchlemu zásahu riaditeľky sa nikomu nič nestalo.

"Toto je vec, ktorú si nechcem ani predstaviť, našťastie sa nestalo nič deťom," dodala Gendiarová. Mesto i škola zasiahli a učiteľka dostala okamžitú výpoveď.

Matovič cerí zúbky a vyzýva Fica: V ringu to bude boj o život!
Vyskúšal si novú rolu! Bývalý podnikateľ, bývalý opozičný politik, bývalý premiér a súčasný minister financií Igor Matovič si nenechal ujsť príležitosť predstaviť sa najnovšie ako herec v populárnom seriály Pumpa na obrazovkách RTVS. Nenabral si... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Diana Zaťková