Matovič cerí zúbky a vyzýva Fica: V ringu to bude boj o život!
23 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Vyskúšal si novú rolu! Bývalý podnikateľ, bývalý opozičný politik, bývalý premiér a súčasný minister financií Igor Matovič si nenechal ujsť príležitosť predstaviť sa najnovšie ako herec v populárnom seriály Pumpa na obrazovkách RTVS. Nenabral si však na plecia super ťažké bremeno? Neuveríte, k čomu vyzval Fica.


Na obrazovkách RTVS sa už vyše roka objavuje komediálny seriál Pumpa. Ten s hviezdnym hereckým obsadením mapuje dianie v našej krajine za uplynulý týždeň. Herecké trio Dano Heriban, Tibor Vokoun a Michal Kubovčík, ktorého z času na čas vystriedajú Juraj Šoko Tabaček alebo Juraj Kemka, vtipne komentuje politické i spoločenské udalosti, ktoré Slovákov zaujímajú.
Z komédie v politike do komédie v seriály

Všetci traja si zakaždým zoberú na paškál niekoho z návštevníkov pumpy. Drvivú väčšinu hostí tvoria rôzni politici, ktorí k aktuálnej téme majú čo povedať, píše portál 1pluska.sk.

Hosťami v seriáli už boli napríklad Jaroslav Naď, Mária Kolíková, Andrej Danko, Irena Bihariová, Anna Záborská či expolitik Béla Bugár.

Až po roku od začiatku vysielania, sa do seriálu podarilo tvorcom pozvať toho najkontroverznejšieho, Igora Matoviča. Ten si svoju hereckú príležitosť prišiel vyskúšať tento štvrtok v neskorých nočných hodinách.

Prioritou Slovenska musí byť zdravotníctvo, školstvo, kultúra a životné prostredie, nie armáda, tvrdí Chmelár
Zuzana Čaputová stráca na obľúbenosti a dnes by sa zrejme do funkcie hlavy štátu nedostala. Kritiky na jej osobu pribúda zo všetkých strán a ľudia jej nevedia odpustiť najmä to, akým spôsobom zmarila vyhlásenie referenda o predčasných... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Naozaj to bolo niečo nové?

Vyše dvojhodinové nakrúcanie bolo preňho opäť niečo nové. „Byť hercom v politike by bolo úplne super, lebo veľa ľudí by ocenilo, aby bol ich politik taký akurát, hovoril by presne to, čo chcú počuť. Herci by to v pohode zahrali a mnohí politici takými hercami aj sú. A ja sa snažím nebyť hercom v politike," odhalil po nakrúcaní Matovič.

„Neviem, či toto môžem nazvať politickou satirou, asi aj áno," ohodnotil minister seriál. "Mne to chýba už od čias Milana Markoviča. Vtedy sa mi to páčilo a teraz si myslím, že by toho mohlo byť trochu viac. A či sa ma niečo dotkne? Myslím si, že nie. Normálna zábava je úplne do pohody a keď by sa ma niečo dotklo, tak je to zvyčajne od človeka, ktorého názor nejako neakceptujem, a tak je to jedným uchom dnu, druhým von," dodáva.

Blaha o kauze Schutz: Veď ste smiešni. Kto má ešte pri takomto dvojakom metri veriť polícii!? (VIDEO)
Na Slovensku sa jasne ukazuje, že polícia má na isté veci dvojaký meter. Príkladom je podľa podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu situácia okolo redaktora denníka SME Schutza, poslanca Tarabu aj prezidentky Čaputovej. Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zdá sa, že si príliš trúfa

Nová pracovná skúsenosť, bola preňho, natoľko inšpiratívna, že portálu bez zaváhania odpovedal, s ktorým zo svojich kolegov by si rád niečo zahral. „Myslím, že s Borisom by sme boli dobrá dvojka,“ potvrdil Matovič svoj vrúcny vzťah k predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi.

Naopak, naďalej na bode mrazu je vzťah s Richardom Sulíkom, s ktorým spoločnú hereckú rolu okomentoval expremiér dosť rázne: „To by bolo také trápne.“

V samotnom závere štvrtkovej noci Matovič nezabudol spomenúť ani svojho odvekého rivala Roberta Fica. "Neviem, ako sa presne volajú tie ringy, ku ktorým je plné hľadisko s 20-tisíc divákmi, ale do toho by som s ním išiel. Hoci by to bol taký boj o život, ale aspoň by to bolo úprimné," povedal Matovič na margo stretnutia s niekoľkonásobným expremiérom.

NAJNOVŠÍ PRIESKUM: Ficove percentá rastú, pomaly dobieha prvý Hlas!
Exkluzívny prieskum politických strán zrealizovala najnovšie pre Zoznam a Topky agentúra Actly. Ak by sa voľby konali v októbri, do parlamentu by sa dostalo osem strán, pričom voľby by vyhrala strana Hlas-SD Petra Pellegriniho, píše portál... Čítať ďalej
22 | 10 | 2021 | Diana Zaťková