Neskutočná premena Jána Hodoňa! Vážil 300 kilo, dnes je z neho iný človek! (FOTO)
23 | 10 | 2021 I Denis Merva

Ján Hodoň sa v roku 2016 prihlásil do relácie Extrémne Premeny, jeho váha ukazovala neuveriteľných 287 kíl! Dnes ďakuje šou, že mu zachránila život! Informovala pluska.sk


Bola to zatiaľ najvyššia váha akú v šou zažili! „Je to všetko len moja chyba. Vyzerám otrasne. Vyzerám ako zviera,“ vyjadril sa Ján, keď sa obzeral v zrkadle. Nerobila mu problém len chôdza, ale aj dýchanie alebo státie na nohách bolo pre Jána náročné. Vďaka tejto šou sa mu podarilo totiž zhodiť neuveriteľných 180 kíl. Cvičí však naďalej a problém so závislosťou od jedla stále pretrváva.

„Aktuálne mám okolo 108 až 110 kíl. Stále som závislý od jedla, treba si to však uvedomiť, že človek je do konca života závislý od jedla. Keď si to neuvedomí, je to jeden z tých bodov, ktoré môže prehnať. My, čo sme boli viac objemní, stále je tam nutkanie veľa jesť. Keď máte 300 kíl, stále tam je to nutkanie, aby to išlo hore,” pokračoval. Nedávno som bežal polmaratón 21 km, nabudúce chcem už behať celý maratón,” zaskočil odhodlaný Ján v teleráne!

Extrémne Premeny Hodoň
zdroj/tv.markiza.sk