Blaha o kauze Schutz: Veď ste smiešni. Kto má ešte pri takomto dvojakom metri veriť polícii!? (VIDEO)
22 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku sa jasne ukazuje, že polícia má na isté veci dvojaký meter. Príkladom je podľa podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu situácia okolo redaktora denníka SME Schutza, poslanca Tarabu aj prezidentky Čaputovej.


Ľuboš Blaha podal pred časom trestné oznámenie na Petra Schutza za jeho vyjadrenia na nezaočkovaných ľudí. Teraz mu prišlo od polície uznesenie, ktoré ho doslova zdvihlo zo stoličky. Ako hovorí vo videu, polícia jeho trestné oznámenie zamietla. A rozbehnutý Blaha hneď našiel paralelu dvojakého metra aj s prezidentkou Čaputovou a Tomášom Tarabom.
Je strašidelné vidieť dvojaký meter zo strany polície a Hamranových „našich chlapcov“

„A je to tu, presne ako sme čakali. Z polície mi Hamranovi „naši chlapci“ poslali uznesenie, že zamietajú moje trestné oznámenie na redaktora denníka SME Petra Schutza, ktorý sa vyjadril, že nezaočkovaní ľudia sú dobytok s teľacím IQ, a že majú kvičať ako svine na bitúnku,“ hovorí v úvode smerák a vzápätí číta vysvetlenie polície, prečo jeho trestné oznámenie za podnecovanie zamietli.

„Samotný článok je prístupný iba s predplatným, teda každý si vlastným rozhodnutím zváži, či má záujem o obsah článkov uverejnených v denníku, teda články nie sú prístupné širokej verejnosti.“ Toľko teda Blahova citácia z uznesenia. „Tak toto je bomba, denník SME vraj nie je prístupný širokej verejnosti, a tak môžu porušovať zákon, urážať ľudí a vyzývať k ich lynčovaniu, lebo však si ich nemusíte kúpiť,“ diví sa Blaha a dodáva, že v prípade Tomáša Tarabu stačilo aby napísal, že Čaputovej dcéra je nádejná modelka.

"Denník SME a jeho redaktor Schutz sa vyžívajú v sadistických návrhoch," tvrdí Blaha
Americký miliardárom Sorosom vlastnený denník SME opäť raz poriadne zdvihol žlč podpredsedovi Smeru-SDS Ľubošovi Blahovi. Ako v statuse píše, prerazil ďalšie dno, lebo takáto dehumanizácia ľudí s iným názorom tu od Hitlera... Čítať ďalej
02 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A pozrite, čo o nej napísali tí istí Hamranovi ľudia: Útok na mladistvú, šikana, trestný čin, bezbrehý útok na dieťa len kvôli jeho vzhľadu, exemplárny prípad šikany cez internet, je to stredovek... V prípade Schutza je to v poriadku, lebo ste si jeho článok nemuseli prečítať, ale v prípade Tarabu je polícii okamžite jasné, že je to prípad kyberšikany a teda je to jasné, že je to trestný čin,“ hovorí s údivom podpredseda Smeru-SD a dodáva, že v tomto prípade ste si predsa museli Tarabov status povinne prečítať a nájsť tam tie strašné šikanózne slová, že Čaputovej dcéra je nádejná modelka. „Je strašidelné vidieť dvojaký meter zo strany polície,“ konštatuje Blaha.

Uhrík: Snáď už neexistuje dno, ktoré by mohol takzvaný žurnalista Peter Schutz preraziť
Na novinára denníka SME Petra Schutza sa valí kritika nielen zo strany Smeru-SDS, ktoré na neho dokonca podalo trestné oznámenie, ale aj z hnutia Republika a od jej lídra Milana Uhríka. Ten je presvedčený, že takéto niečo sa beztrestne písať... Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Kým tu bude vládnuť tá ich chobotnica, tak spravodlivosť na Slovensku bude umierať

Blaha sa tiež pýta, ako je možné, že sa nevyšetruje podozrenie z korupcie, ktorej sa mohla dopustiť prezidentka tým, že dala zákazky návrhárovi Hanečkovi, za ktoré jej dal zľavy a zároveň mu chodí robiť reklamu na jeho módne prehliadky „A dokonca sa, zhodou okolností, stala modelkou u neho jej dcéra. To nielen je konflikt záujmov, ale aj podozrenie z korupcie. To je exemplárny prípad trestného činu páni policajti. Nie Taraba, ale Čaputová. Ako to, že toto neriešite?“ pýta sa podpredseda Smeru-SD. „Veď ste smiešni. Kto má ešte pri takomto dvojakom metri veriť polícii!“ hovorí ďalej.



„Ja viem, Hamranovi „naši chlapci“ tu nie sú od toho aby pomáhali a chránili ľudí na Slovensku, oni majú pomáhať Matovičovi a Lipšicovi a chrániť Čaputovú a oligarchické liberálne médiá,“ pridáva Blaha, podľa ktorého je z uznesenia jasné, že Hamranova polícia je spolitizovaná. „A kým tu bude táto vláda budú nás, milióny Slovákov, beztrestne nazývať dobytkom, sviňami a vyzývať k nášmu lynču iba preto, že sme nezaočkovaní. Kým tu bude vládnuť tá ich chobotnica, tak spravodlivosť na Slovensku bude pomaly, ale isto umierať,“ končí svoje opäť poriadne kritické video Ľuboš Blaha.

Emma Čaputová na móle! Aká matka, taká Katka (FOTO)
Mnohí politici, novinári a verejnosť vníma pani prezidentku Čaputovú ako moletnú modelku s neustále meniacim sa šatníkom i farbou rúška. Nie však ako štátnika. A podľa Fica je napríklad hovorkyňou vládnej koalície. Je známe aj to, že si... Čítať ďalej
18 | 10 | 2021 | Denis Merva