Ficov TVRDÝ odkaz Zuzane Čaputovej. Vie, kto jej chodí dávať pokyny!
23 | 10 | 2021 I Petra Demková

Bývalý premiér vo svojom najnovšom videu upozorňuje, že Čaputová je už druhou hlavou štátu, ktorá postupuje podľa pokynov cudzích mocností. R. Fico hovorí, že je čas zamyslieť sa nad ďalším prezidentom Slovenska. Ten by mal byť silnou a hlavne slovenskou autoritou.



Prezidentka podporila Čurillu a spol.

Robert Fico vo videu upozorňuje, že prezidentka Zuzana Čaputová, opäť v rozpore s Ústavou SR, nie je nestranná. Prezidentka totiž verejne podporila štyroch vyšetrovateľov NAKA okolo vyšetrovateľa Čurillu. Tí sú obvinení zo závažnej trestnej činnosti. Vyšetrovatelia stoja podľa Fica za kriminalizáciou opozície.

Líder Smeru-SD pripomenul, že týmto krokom sa prezidentka postavila za vyšetrovateľov, proti ktorým sú priame dôkazy. Priame dôkazy pritom neexistujú v trestných prípadoch, ktoré vedie súčasná vláda voči predstaviteľom bývalej vlády a vysokým funkcionárom ako Dušan Kováčik.
Sorosov svet

Fico upozorňuje, že prezidentka sa nepostavila na stranu vyšetrovateľov pre to, že by bola ľudská.  „Pani prezidentka urobila len to, čo jej prikázali jej nadriadení. Viete, ten Sorosov svet politikov, cudzích záujmov, médií a mimovládnych organizácií naordinoval Slovensku už dvoch prezidentov. V podstate úplne neznáme osoby, pána Kisku a pani prezidentku. Kiska, ten sa ani netváril a rovno chodil do New Yorku do kancelárie Sorosa ,aby si prebral pokyny od Sorosa, čo má na Slovensku robiť,“ hovorí Fico.

Matovič cerí zúbky a vyzýva Fica: V ringu to bude boj o život!
Vyskúšal si novú rolu! Bývalý podnikateľ, bývalý opozičný politik, bývalý premiér a súčasný minister financií Igor Matovič si nenechal ujsť príležitosť predstaviť sa najnovšie ako herec v populárnom seriály Pumpa na obrazovkách RTVS. Nenabral si... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Diana Zaťková


Dodáva, že prezidentku zas často navštevuje v práci veľvyslankyňa USA, ktorá jej dáva pokyny. „Úlohou pani Čaputovej je, za každú cenu držať túto vládu pri moci. Lebo táto vláda vyhovuje cudzím záujmom,“ vysvetľuje Fico a pridáva niekoľko príkladov aktivít prezidentky. Je medzi nimi aj zmarené referendum a fakt, že Čaputová podpisuje všetky zákony súčasnej vlády, ktoré jej pristanú na stole. Bývalý premiér pripomína, že prezidentka je aj za migrantov a prebrala záštitu nad homosexuálmi.

Ďalšou z jej aktivít z protislovenského súdka je podľa Fica držanie ochrannej ruky prezidentky Čaputovej nad vyšetrovateľmi, ktorí sú obvinení zo závažnej trestnej činnosti. Pomocou vyšetrovateľov sa likviduje opozícia a tým prezidentka pomáha vládu Eduarda Hegera udržať sa pri moci.
Úloha na najbližšie obdobie

Podľa bývalého premiéra je teda už dnes kľúčové zamyslieť sa na d tým, kto by mal byť ďalším slovenským prezidentom. Fico si myslí, že by to už nemal byť Sorosov človek a lokaj cudzích záujmov. „Musíme nájsť skutočnú, slovenskú autoritu ktorá bude skutočnou hlavou Slovenskej republiky,“ ukončil video líder strany SMER-SD.

Nebudem stíhať niekoho bez dôkazov! Bol by to ukážkový príklad nedôvodného stíhania, vysvetľuje Žilinka zrušenie obvinenia voči Brhelovi
Generálny prokurátor Maroš Žilinka opäť využil paragraf 363 a zrušil obvinenie Petrovi Brhelovi. Dospel totiž k záveru, že neboli splnené zákonné podmienky na trestné stíhanie. Využívanie tzv. korunných svedkov vyžaduje osobitnú obozretnosť,... Čítať ďalej
23 | 10 | 2021 | Diana Zaťková