Choré spomienky Igora Matoviča
23 | 10 | 2021 I Ivan Mihale

Pred malou chvíľou Igor Matovič zverejnil svoju spomienku na svojom profile na sociálnej sieti. V statuse ospevuje vojakov z hlavného štábu operácie z názvom Spoločná zodpovednosť.


Táto chorá operácia z hlavy vtedajšieho premiéra Matoviča v súčinnosti s bývalým ministrom zdravotníctva M. Krajčím a ministrom obrany J. Naďom, predstavovala celoplošné testovanie obyvateľov Slovenska. K tomu neodmysliteľne patrili modré certifikáty.


V spomienke múdry Igor opätovne nezabudol na ľudí, ktorí tento "projekt" označili za nezmysel, nazvať hlupákmi. Samozrejmosťou je poškrabkanie chrbátika jeho čiernej duše slovami, " plošné testovanie v tom čase na mesiac zastavilo prísun nových pacientov do nemocníc a výrazne na mesiac znížilo počet nových prípadov."

Ostáva iba dúfať, že niečo podobné sa už NIKDY nebude opakovať a trestný súd v Haagu za tento zločin proti ľudskosti a vojnové zločin, budú predstavitelia tohto experimentu riadne odsúdení.



Trestný súd v Haagu už koná! Celoplošné testovanie bolo zločinom, tvrdia v podaní advokáti
Predstaviteľov vlády SR by mohli stíhať za zločiny proti ľudskosti a vojnové zločiny. Skupina slovenských advokátov, vedcov, lekárov a ďalších osobností vidí v zavádzaní vynucovaného celoplošného testovania závažné porušenie ľudských... Čítať ďalej
10 | 07 | 2021 | Peter Sulek