Pellegriniho hrubá urážka sociálnej demokracie, to ho bude stáť voličov!
21 | 10 | 2021 I Ivan Brožík
V podstate si ju všimol iba Andrej Danko. Inak nikoho na Slovensku netrápi, ako Peter Pellegrini nazval stranu, ktorej predsedom bol aj Alexander Dubček. Alebo na čele ktorej stál ďalší velikán sociálnej demokracie Ivan Laluha. Pellegrini jednoducho prekročil mantinel politickej a ľudskej slušnosti.

Reprofoto FB (@Andrej Danko)


"Klamstvo Pellegriniho." Napísal na sociálnej sieti Andrej Danko.
Odporná podpásovka

"Pellegrini," píše Andrej Danko, "povedal na Smer - SD, že sú ‘hnedá sociálna demokracia’. No pekne, po tých rokoch."
Pellegrini verejne klame

"Klame však, ak argumentuje tým, že v Rimavskej Sobote Kotlebovci a Uhríkovci varili guláš pre Smer - SD. Pán Pellegrini, títo páni z ĽSNS a Republiky stáli pred areálom a nemali nič spoločné s protestom v amfiteátri. Škoda, že si neprišiel ty, pán Pellegrini. Chápem však, že v Markíze alebo na slniečku a kávičke ti je oveľa lepšie. Andrej."
Danko zaťal do živého

"P. S.: Označiť však Smer - SD fašistickou nálepkou spojením so slovom hnedý, je dosť cez čiaru. Nezabúdaj, že si posledne použil odídencov od Kotlebu na podpisy svojej schôdze." Ukončil svoj oprávnene ostrý status Andrej Danko.

P. P. S.: Komentáre pod statusom si pán Pellegrini môže, či priam mal prečítať. Takú nálož zažil iba málokto z verejných činiteľov na Slovensku.

(Medzititulky a P. P. S. red. HD.)

Pani prezidentka, ste podozrivá z ťažkej sprenevery, z korupcie a rodinkárstva, odkazuje Blaha
Prezidentka Zuzana Čaputová si možno ani neuvedomila, že svojou trápnou odpoveďou na nevinný status Tomáša Tarabu o jej dcére doslova dokorán otvorila Pandorinu skrinku. A to ešte netušila, čo na ňu vytiahne strana Smer-SD. To sa jej asi ľahko... Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik