Pani prezidentka, ste podozrivá z ťažkej sprenevery, z korupcie a rodinkárstva, odkazuje Blaha
21 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Prezidentka Zuzana Čaputová si možno ani neuvedomila, že svojou trápnou odpoveďou na nevinný status Tomáša Tarabu o jej dcére doslova dokorán otvorila Pandorinu skrinku. A to ešte netušila, čo na ňu vytiahne strana Smer-SD. To sa jej asi ľahko vysvetľovať nebude.


Podpredseda strany Ľuboš Blaha nevynechá žiadnu príležitosť na kritiku nielen koalície, ale aj hlavy štátu. A tu sa mu situácia okolo dcéry Zuzany Čaputovej a jej modelingovej kariéry priam núka na to, aby sa poriadne odviazal. A on túto príležitosť v statuse i využil, ba priamo a natvrdo napísal, že sa z tohto celého rodí najväčší škandál prezidentskej kancelárie od roku 1993.
Mamička vytvorí príležitosť storočia, a dcérenka dostane príležitosť storočia

Blaha vraj sprvoti vôbec netušil, že v prípade prezidentkinej dcéry a jej módnej kariéry môže ísť o takýto šialený konflikt záujmov. „Viete, kto prezidentke Čaputovej navrhuje garderóby? Istý Boris Hanečka. Prvýkrát som to meno počul, fakt módu nesledujem, konštatuje smerák, podľa ktorého to, že si ho v roku 2019 Čaputová vybrala ako návrhára svojich garderób nebolo nič zlé. Však sa mu tým vraj splnil sen, je ale otázka, koľko peňazí daňových poplatníkov ide na služby pána garderobára a či to nie je rozhadzovanie peňazí.

Tvrdý odkaz Čaputovej: Dobre vie, že na to Emma nemá a na móle bola iba preto, že je jej dcéra (VIDEO)
Reakcia prezidentky na status Tomáša Tarabu o tom, že nám v dcére našej hlavy štátu rastie nová „top modelka“ víri slovenské vody viac ako zdražovanie a ekonomická kríza. Negatívne ju vníma i známy bloger Ľuboš Hrica. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Pred dvoma dňami však prezidentka Čaputová svojim zúrivým statusom odštartovala kauzu Emma. Slovensko sa dozvedelo, že jej dcéra Emma je modelka a hoci má iba 17 rokov, išla na módnu prehliadku. Ale tu odrazu prichádza kľúčová informácia. Módna prehliadka, na ktorej sa objavila Čaputovej dcéra, je organizovaná Borisom Hanečkom. Hej, hej, to je to isté meno, ktoré jej navrhuje garderóby,“ píše ďalej v statuse podpredseda Smeru-SD, podľa ktorého je to riadny prúser.

Hanečka je podľa Blahu chlap, ktorý Čaputovej vďačí za (zrejme) tučné zákazky a obrovskú prestíž. „Obliekať prezidentku, to je v módnom svete asi sakramentsky dobrá reklama. Kšefty sa budú rinúť... Čo by chaloš nespravil pre prezidentku... Možno aj dcérku by uplacíroval na móle... Ja len, že ľudovo sa tomu hovorí - protekcia. A v tomto prípade to podozrenie priam bije do očí,“ začína Blaha prechádzať do efenzívy. „Mamička vytvorí pre chaloša príležitosť storočia. A dcérenka vzápätí dostane príležitosť storočia. Všetci aktéri vysmiati... len daňových poplatníkov to akosi stojí kopu prachov. A ostatným modelkám ostanú len oči pre plač,“ zamýšľa sa večne kritický smerák.

Lívia Pavlíková o "kauze" top modelka: „Šikana je veľmi vážny problém, ale toto šikana nie je!“ (VIDEO)
Témou týchto dní nie je riešenie stále väčšej biedy Slovákov či ekonomická pomoc krachujúcim podnikateľom, ale prezidentkina dcéra a jej kariéra modelky. Čo na tom, že väčšina ľudí žije z rúk do úst, toto je TOP téma. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Pani prezidentka, je čas, aby ste vysvetlili Slovensku, čo ste to preboha spáchali

Vraj keby išlo podľa Blahu o kohokoľvek iného ako Čaputovú, liberálne médiá by ho už trhali na kusy. „Ale je zvláštne, že tu už druhý deň riešia nevinný Tarabov status a nikto neskúma, či tu nejde o konflikt záujmov. Z tohto môže byť Čaputovej Watergate,“ myslí si Blaha a už aj dáva dohromady indície: „Čo keď sa prezidentka dohodla so svojím dvorným návrhárom, že mu dohodí kšeft, ak urobí z jej dcéry úspešnú modelku? Toto je legitímna politická otázka - veď ide o verejné peniaze a verejnú funkciu!“ Podpredseda Smeru-SD vraj poprosí prezidentskú kanceláriu, aby zverejnila všetky zmluvy a dohody, ktoré uzavrela s pánom Hanečkom.



„Keď tie sumy Slováci uvidia, môžu si sami urobia názor o objektivite Hanečkovkých kastingov. Pani prezidentka, je čas, aby ste vysvetlili Slovensku, čo ste to preboha spáchali. Ste podozrivá z ťažkej sprenevery. Z korupcie. A rodinkárstva,“ vyratúva Blaha prezidentkine previnenia, ktoré, podľa neho, len ta nevyprchajú. „Nech sa vaše slniečkarske médiá snažia akokoľvek. A vašich verných fanúšikov by som poprosil o niekoľko stoviek komentárov so slovom „dobre“, ako to robia posledné dni - čím viac ich je, tým viac mi fejsbúk vykazuje interakcií... a tým väčší má môj status dosah... Ste užitoční, drahí moji. Len tak ďalej,“ povzbudzuje sarkasticky Ľuboš Blaha svojich neprajníkov.

Ďuriš Nicholsonová chcela názorom na prezidentkinu dcéru opäť zaujať. Nevyšlo...
Modelingová kauza prezidentkinej dcéry naberá na obrátkach. Nie a nie utíchnuť. Okrem USA a EÚ sa k nej vyjadril azda už každý. Čo však nebolo, môže byť. Navyše, ak sa jej venuje aj ďalší politický „vševedko“. Čítať ďalej
21 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik