Žbirka stále na infúziách, jeho koncerty sa rušia!
20 | 10 | 2021 I Denis Merva

Zdravotný stav speváka Mira Žbirku sa skomplikoval. Zákerná infekcia, kvôli ktorej je Meky v nemocnici na infúziách, sa javí ako väčší problém, než sa pôvodne predpokladalo. Teraz sa musí pristúpiť k radikálnemu riešeniu. Informovali ahaonline.cz


"Priatelia, dostihol ma nejaký zákerný bacil a skončil som na infúziách. Posielajte energiu, budem ju potrebovať," napísal na sociálnu sieť Instagram pod fotografiu pred pár dňami, v tom čase ešte s ilúziou, že sa všetko rýchlo na dobré obráti.

Zdravotný stav Mekyho sa ale príliš nezlepšil a aktuálne je kvôli tomu nútený rušiť aj koncerty. "Koncert Meky Žbirka 21.10. v Lucerna Music Bare je bohužiaľ zo zdravotných dôvodov zrušený," stihol informovať klub o koncerte, ktorý sa mal konať už o tri dni.

Situáciu nenechal bez odozvy ani Žbirka. "Krst a koncert sa bohužiaľ ruší, na film sa môžete pozrieť na Youtube," napísal. Neostáva nič iné než dúfať, že sa mu podarí záhadnú a zákernú baktériu čoskoro pokoriť!

zdroj/instagram(@mirozbirka)


 

Obľúbený spevák v nemocnici. Ľudia mu želajú skoré uzdravenie
Úspešný a populárny slovenský spevák Miro Žbirka na svojom profile napísal, že sa nachádza v nemocnici. Spevák napriek svojmu veku neustále komponuje a koncertuje ako za mladých čias. Jeho pesničky poznajú generácie Slovákov. Čítať ďalej
14 | 10 | 2021 | Ján Papuga