Vytočený Fico: Predstavte si, čo si táto všivavá vláda voči mne dovolila
19 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

„Nie som zaočkovaný a nepôjdem sa dať zaočkovať,“ uisťuje expremiér a líder strany Smer - SD Robert Fico. Na tlačovej konferencii dokonca vyhlásil, že v ich strane, čo sa týka očkovania, platí zásada dobrovoľnosti. Zároveň sa však objavil formulár eHranica s falošným údajom, že je plne zaočkovaný! Informuje portál cas.sk.



Ak by robil antikampaň, vyzeralo by to inak!



Fico už dlhšiu dobu prízvukuje, že patrí medzi politikov, ktorí nie sú zástancami vakcinácie proti ochoreniu COVID-19. Napriek tomu vraj nerobí žiadnu antikampaň, lebo to by podľa jeho vlastných slov "vyzeralo inak".

"A teraz si predstavte, čo si táto všivavá vláda voči mne dovolila," začal Fico svoju kritiku. Podľa expremiéra za neho niekto vyplnil formulár eHranica a falošne v ňom uviedol, že je plne zaočkovaný.
Vláda falšuje údaje

Líder Smeru preto obvinil vládu z falšovania údajov, ktoré sa týkajú očkovania. "Národné centrum zdravotníckych informácií ma informovalo, že vyplnenie dotazníku eHranica v mojom mene bolo hekerským útokom," povedal Fico.


Dotyčný heker mal k dispozícii jeho rodné číslo a ďalšie osobné údaje. Fico nechce špekulovať kto to spravil, no podľa neho to muselo byť v spolupráci so štátnymi orgánmi.



Pčolinský svoju budúcnosť nevidí ružovo: Stačí jeden kajúcnik a ste vo väzbe!
Páchateľa máme, skutok vyrobíme. Takto sa odvážil skritizovať poslanec parlamentu za hnutie Sme rodina Peter Pčolinský na sociálnej sieti počínanie vo vlastných radoch! Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková



Žiaden doklad nemá

„Nie som zaočkovaný a nepôjdem sa dať zaočkovať,“ dodal predseda Smeru. Mal však 31. júla prekročiť hranicu a v takom prípade musí predložiť doklad s potvrdením o vakcinácii. Fico však svoju návštevu zahraničia popiera a žiaden doklad o plnej zaočkovanosti nemá.


Na základe informácie o prekročení hraníc následne Fica 3. a 7. septembra vyzval Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Bratislave, aby doklad predložil, nakoľko sa vo formulári uvádza, že je plne zaočkovanou osobou.


Mohlo sa to stať aj vám

Fico tvrdí, že ho úrad „otravuje už druhý alebo tretíkrát”, pričom žiadajú doklad o očkovaní na základe iného dokumentu, ktorý NCZI vyhodnotilo ako sfalšovaný. Predseda strany Smer upozorňuje, že podobná vec sa mohla stať aj iným občanom Slovenska.


Bývalý niekoľkonásobný predseda vlády to považuje za útok zo strany vlády a jej snahu o umelé zvýšenie zaočkovanosti v krajine formou falšovania potvrdení o očkovaní.



Remišová baví Slovensko - prečo jej ešte nikto neponúkol vlastnú reláciu?
Podpredsedníčku vlády pani Veroniku Remišovú našim čitateľom veľmi predstavovať netreba. S jej polokompetentnými rozhodnutiami sme konfrontovaní denne. Ale poznáme aj Veroniku Remišovú ako nepolitičku? Rozdiel nie je žiadny. Podpredsedníčka vlády... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Eka Balašková