Napätie rastie: Smer chce odvolávať Sulíka a Sulík chce vysvetľovať bačovanie Smeru
19 | 10 | 2021 I Diana Zaťková

Sulík je nespôsobilý na výkon funkcie! Tvrdí to strana Smer - SD a iniciovala jeho odvolávanie. Návrh opozície sa má prerokovať v rámci riadnej schôdze, opoziční poslanci totiž na zvolanie mimoriadnej schôdze na odvolávanie ministra hospodárstva nedodali dostatočný počet podpisov poslancov. 



Budú o tom rokovať

O návrhu opozície na odvolanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka z funkcie majú poslanci parlamentu rokovať budúci utorok od rána v rámci riadnej schôdze parlamentu, píše portál 1pluska.sk.


"Nespôsobilosť pána Sulíka ako ministra hospodárstva SR je zrejmá predovšetkým v poslednom období, keď SR, podnikateľská sféra, slovenské domácnosti, mestá a obce čelia bezprecedentnému tlaku v podobe enormného rastu cien energií," píše sa v odôvodnení návrhu na odvolanie lídra strany SaS.
Sulík sklamal nielen opozíciu

V čase, keď podnikateľské subjekty i domácnosti čaká enormné zdražovanie tepla, plynu a elektriny, minister podľa opozície stále nepredstavil žiadne racionálne riešenie.

Remišová je opäť na smiech. To, čo „zapotila“ ľudí neskutočne pobavilo a to, čo jej odkázali je do popuku
Remišová to opäť zaklala! To, čo vypustila z úst podpredsedníčka vlády, ministerka a šéfka strany Za ľudí sa len tak ľahko nevidí. Za takéto niečo by sa nemusel hanbiť ani pacient psychiatrickej liečebne. Však ľudia jej to aj patrične... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik

Sulík spôsobil Slovensku medzinárodnú blamáž

Nielen opozícia, ale aj občania kritizujú Sulíka tiež za to, že nezvládol prípravu a otvorenie slovenského pavilónu na svetovej výstave EXPO 2020 v Dubaji, čím spôsobil Slovensku medzinárodnú blamáž.

"Ďakujem pán Richard Sulík a Eduard Heger za takú smutnú a úbohú reprezentáciu Slovenska," odkázala priamo ministrovi na sociálnej sieti rozčarovaná čitateľka Erika.
Minister zareagoval

Minister hospodárstva už reagoval, že sa teší, keď bude môcť vysvetliť verejnosti okolnosti rastu cien energií. Tvrdí, že ľudia splácajú v účtoch za elektrinu niekdajšie "bačovanie" Smeru-SD.

Návrh opozície na odvolávanie ministra Sulíka sa má prerokovať v rámci riadnej schôdze, na zvolanie mimoriadnej opozícia nedodala dostatočný počet podpisov poslancov.

Pčolinský svoju budúcnosť nevidí ružovo: Stačí jeden kajúcnik a ste vo väzbe!
Páchateľa máme, skutok vyrobíme. Takto sa odvážil skritizovať poslanec parlamentu za hnutie Sme rodina Peter Pčolinský na sociálnej sieti počínanie vo vlastných radoch! Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková

Bod programu riadnej schôdze

Hovorkyňa predsedu parlamentu Borisa Kollára Michaela Jurcová uviedla, že ak by poslanci vyzbierali nanovo 30 podpisov na iniciovanie mimoriadnej schôdze, Kollár by ju zvolal takisto na utorok na 9.00 h.

V tom prípade by šlo o mimoriadnu schôdzu. Teraz je odvolávanie naplánované len ako bod programu riadnej schôdze.

IQ RomanyTabák ide prudko dole: Nesúhlasí už ani s vlastným hlasovaním a zvažuje preto odchod z OĽaNO!
Parlamentná kráľovná trapasov a nepremyslených vyjadrení a činov, poslankyňa Romana Tabák posunula svoje pôsobenie v Národnej rade SR na ďalší level. Najnovšie totiž nesúhlasí so svojim vlastným hlasovaním! Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Diana Zaťková