Slovensko budíček - COVID AUTOMAT MÁ ODPORÚČACÍ CHARAKTER!!!! Priznáva Lengvarský!
19 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko sa opäť sfarbuje na čierno. Zatiaľ síce len päť okresov, postupne ich ale určite bude pribúdať. A ľudia budú znovu obmedzení na slobode rovnako ako v druhej vlne. A to aj tí „dobrí“ – zaočkovaní.


Zaočkovaní si teda v čiernych okresoch nielenže môžu povzdychnúť že „Zbohom sloboda!“, ale aj „Oklamali nás!“ A to nielen v obmedzeniach, ktoré majú rovnaké ako tí, ktorí sa zaočkovať nedali, ale aj v tom, že hoci sú zaočkovaní môžu opäť na koronavírus ochorieť, ba sami ho roznášajú! Toto určite nie je to, čo nám naši „odborníci“ spolu s vládou sľubovali. Že nás všetkých klamali a klamú svedčí aj status spolu s videom, ktorý na svojom profile zverejnil Miroslav Heredoš.
Covid automat nie je ani zákonom schválený automat ani nariadenie vlády

„Toto sú slová ministra Lengvarského, dobre si ich vypočujte - COVID AUTOMAT MÁ ODPORÚČACÍ CHARAKTER!!!! Počujete to???“ pýta sa Heredoš Slovákov, ktorí si majú vo videu možnosť vypočuť slová ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského, ktorý to v ňom jasne hovorí. „Covid automat nie je navyše ani zákonom schválený automat v Národnej rade, nie je to ani nariadenie vlády, je to uznesenie vlády. Uznesenie vlády!!! A podľa člena vlády má - veľmi správne - ODPORÚČACÍ CHARAKTER,“ opäť upozorňuje Miroslav Heredoš, ktorý je aj poslancom nášho parlamentu.



„Od augusta tvrdím rovnaké veci, a krok po kroku sme vystavali skvelú iniciatívu VOĽNÁ ZÓNA, ktorá stojí na strane pravdy, zdravého rozumu a hlavne zákonov! Nedovolíme šliapať po občanoch a ich právach! Preto ideme do poriadneho boja,“ konštatuje v samom závere statusu Miroslav Heredoš.

Nový Covid automat ako očkovací apartheid. Majiteľov reštaurácií môže položiť definitívne na kolená
Slovensko sa síce odelo do zelenej farby, napriek tomu si naši „odborníci“ a politici vymysleli nový Covid automat. Ten má zohľadňovať úplne iné kritéria a navyše budú platiť nové obmedzenia či „úľavy“. Všetko to bude závislé už nie len od situácie... Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik