Blaha: "Pani Čaputová, spamätajte sa a nešírte zlo"
19 | 10 | 2021 I Ivan Mihale






K dnešnej mediálnej hystérii, ktorú rozpútala pani prezidentka Čaputová napadnutím poslanca NRSR Tomáša Tarabu, za aktívnej účasti mainstreamových dezinformátorov, sa pred chvíľou vyjadril aj poslanec Ľuboš Blaha. Jeho status výnimočne prinášame v plnom znení. Názor si urobí každý čitateľ sám.


"Ak toto neostane bez následkov, Slovensko sa mení na policajný štát. Najväčším zdrojom nenávisti sa dnes stala Polícia Slovenskej republiky a sama hlava štátu Čaputová.


1. Polícia SR dnes hrubo zneužila svoje právomoci na šikanu voči opozičnému poslancovi Tomášovi Tarabovi - takéto niečo si naposledy dovolilo gestapo.


2. Poslanec Tomáš Taraba neporušil žiaden zákon a polícia sa nemá čo vyjadrovať k jeho politike. Nemá právo hovoriť o tom, čo je "dno", čo je "stredovek" a nemá právo ho len-tak neformálne obviňovať z trestných činov.





3. Nemusím s Tomášom Tarabom súhlasiť v mnohých veciach - on je konzervatívec, ja som ľavičiar, každý sme iný. Ale poznám ho ako slušného človeka a jeho status o prezidentkinej dcére nebol ani útočný ani vulgárny.





4. Prezidentkina dcéra je na pohľad milé dievča a myslím, že jej nikto neželá nič zlé - naopak, deti treba chrániť a útoky na rodinu nepatria do politiky. Lenže tu nikto na Čaputovej rodinu neútočil!





5. Naopak - voči poslancovi Tarabovi sa kvôli Čaputovej statusu spustila neuveriteľná vlna nenávisti. Šialený slniečkarsky lynč!





6. Nikto na Slovensku dnes nepodnecuje k politickej nenávisti viac ako sama prezidentka za asistencie Polície Slovenskej republiky.


Lavína nenávisti za Tarabov status. Ale koalícia hádže ľudí ku dnu!
Poslanec NRSR Tomáš Taraba na svojom profile na sociálnej sieti uviedol: „Vieme, že na Slovensku máme novú top modelku.“ Reagoval tak na fotografiu prezidentkinej dcéry, ktorá predvádzala na módnej prehliadke. Prišla ju podporiť aj Zuzana Čaputová.... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Ján Papuga




7. Ľudia na Slovensku bojujú o prežitie, deti sú vystavované tlaku, aby sa dali zaočkovať, Čaputová je jednou z hlavných tvári segregačnej očkovacej kampane - ale hlavná vec, že sa tvári, že deti treba chrániť. No keď ide o rodiny iných, tak je ticho. Myslí len na seba!


8. Ako je možné, že sa Čaputová rovnako nahnevane, ako v dnešnom statuse, nezastala rodiny Milana Lučanského, keď generála vo verejnoprávnej televízii krátko po jeho smrti znevažovala ministerka Kolíková? To nebolo "politické dno"?





9. A kde bola, keď poslanec SaS Žiak v parlamente zaútočil na moju rodinu? Pred pár týždňami surovo klamal a obviňoval ma zo smrti môjho otca! Vtedy nebolo treba dávať verejné výzvy, že do rodiny politikov sa nekope?





10. Nie, dnes sa ten istý Žiak z SaS naparuje na sociálnej sieti Zuzany Čaputovej a vykrikuje, že musíme odsúdiť konanie Tarabu.





11. Ale keď on sám zneužíval smrť môjho otca na vytĺkanie politických bodov, vtedy útoky na rodinu nevadili. Fuj, je mi zle z takýchto liberálnych pokrytcov!





12. Ďalší, kto ucítil potrebu odsúdiť Tarabu, je poslanec OĽaNO Šudík. Vraj "deti a mladiství musia byť chránení". To hovorí politik OĽaNO, hnutia, ktoré zamestnáva ex-poslanca Heráka, obvineného z toho, že sexuálne zneužil mladistvé dievčatá! Farizeji!





13. Ale najodpornejšie je, ako sa na tom celom priživuje prezidentka Čaputová. Bola to ona, kto zneužila svoju funkciu, aby verejne podporila svoju dcéru na módnej prehliadke - sama ju vystavila verejnému drobnohľadu. Čo sa teraz čuduje?





14. Mimochodom, správanie sa prezidentky Čaputovej je v príkrom rozpore s jej vlastnou liberálnou agendou, podľa ktorej má mať každý rovnaké príležitosti.





15. Naozaj má rovnaké príležitosti uspieť v šoubiznise prezidentkina dcéra, ktorú okato podporuje a zviditeľňuje jej slávna matka a ostatné modelky, ktoré takéto vplyvné mamičky nemajú? Ruku na srdce, pani prezidentka - je toto fér?





16. Slovensko má úplne iné problémy ako je prezidentkina dcéra, ktorej nikto neubližuje. Ako každému mladému človeku, aj jej Slováci žičia, nech si ide za svojim šťastím. Jediné, čo chceme, je, aby jej matka nerozdúchavala politickú nenávisť na Slovensku.

17. To, čo sa spustilo na Tomáša Tarabu, je zatiaľ najväčšia vlna nenávisti, akú poznám od roku 1989. A to som sám zažil od "slušnoľudí" všeličo - od vyhrážok smrťou až po zastrašovanie rodiny.





18. Ak si nejaký vyhecovaný Čaputovej fanúšik poslanca Tarabu niekde počká a zbije ho - zodpovednosť ide na vrub Čaputovej. A rovnako polície SR.





19. Prezidentka Zuzana Čaputová by mala okamžite stiahnuť svoj nenávistný status a ospravedlniť sa Tomášovi Tarabovi. Jej hysterická a neprimeraná výzva k lynču opozičného poslanca je zneužitím jej prezidentskej funkcie.





20. A policajtom, ktorí majú na svedomí útok na opozičného poslanca, odkazujem - hanbite sa! Po tomto už nikto nikdy neuverí, že polícia Slovenskej republiky je nezávislá a apolitická. Toto fatálne zlyhanie polície musí mať následky - pán Hamran, preboha, odstúpte!





Pani Čaputová, spamätajte sa a nešírte zlo. Začnite sa starať o ľudí a nie len o seba. Slovensko potrebuje zmier, nie vašu nenávisť."


Nedotýkajte sa vedenia, ani na hlavu padnutého!
Nikdy, skutočne nikdy to neurobte, ak nemáte správne politické krytie. Kedysi dávno za socializmu hore cez Červený Kríž v Bratislave nechodili trolejbusy. Cez štvrť, v ktorej mali vilu takmer všetci z ústredného výboru štátostrany. Istý vodič... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Ivan Brožík