Romana Tabak šokuje! Milí novinári, nevenujte sa mojej sukni ale kanalizácii
18 | 10 | 2021 I Gabriela Fedičová

Prsty na jednej ruke by nestačili, aby sme nimi poukázali na "všetky kroky vedľa", pani poslankyne za hnutie OĽaNO, Romany Tabak. Jedno faux pass strieda ďalšie. Ale! Miesto toho, aby si naštudovala protokol, kritizuje novinárov, ktorí na jej prešľapy poukazujú. A odkazuje im na sociálnej sieti, že sú síce milí, ale zákerní.  


Potom, ako po smrti Milana Lasicu položila kytice pred smetný kôš štúdia L+S, alebo sa okúpala vo Vysokohorských vodopádoch vo Vysokých Tatrách, zaujala aj oblečením. Nevhodným. Nie prvýkrát! Ale, kým sa to deje na scéne Slovenska, aj keď na pôde NR SR, čert ber. Keď už ale na medzištátnej úrovni, je jej nevzdelanosť čo sa týka spoločenskej etiky trápna.

To posledné "nevhodné" sa týka poslankyne Tabak a jej mini šiat na stretnutí s veľvyslankyňou Indonézie na veľvyslanectve Indonézskej republiky v Bratislave. Veľvyslankyňa na stretnutie pozvala niektorých poslancov NR SR z príležitosti 76. výročia Dňa nezávislosti Indonézie a zároveň ukončila na Slovensku diplomatickú pôsobnosť.



Romana Tabák to snáď už ani nemôže myslieť vážne! (FOTO)
Poslankyňa za OĽaNO Romana Tabák to pravdepodobne nerobí naschvál. Zjavne si všetky trapasy ani neuvedomuje! Informovali Topky.sk. Čítať ďalej
16 | 10 | 2021 | Denis Merva

Milí, zákerní novinári

Potom, ako sa poslankyňa pochválila fotkou na sociálnej sieti, ju v komentároch skritizovali kvôli nevhodnému oblečeniu občania Slovenska. A z rovnakého dôvodu zaujala aj niektoré média. A tak reagovala a nechala novinárom odkaz:

"Milí/Zákerní novinári, miesto merania dĺžky mojej sukne, by ste sa mali venovať témam, ako napríklad tomu, že väčšina obcí na Slovensku nemá kanalizáciu a ľudia žijú ako v stredoveku. Poprípade, že od roku 1972 budujeme diaľnicu z Bratislavy do Košíc a to aj vďaka rozkrádaniu bývalej vlády. Mám šťastie, že najdôležitejšie pre mňa je to, čo si myslím o sebe ja. A vaše zavádzajúce články ma nezaujímajú. Na októbrovej schôdzi predkladám ďalšie dva zákony, ktoré zlepšia život občanom SR! Teším sa!" Napísala v príspevku na sociálnej sieti.

A čo tak doštudovať aj spoločenský protokol?

Legendárny Ozzy Osbourne ďakuje temnému pánovi za ochranu pred Covid-19
Poďakujte temnému pánovi. "Byť uctievačom diabla má svoje dobré stránky," vtipkoval 72-ročný spevák skupiny Black Sabath. Čítať ďalej
15 | 10 | 2021 | Denis Merva