Nechutné: Pokuta 31.000 eur za „antireklamu“ na keksíky?
18 | 10 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku je draho a ceny sa zvyšujú ako asi ešte nikdy v jeho histórii, podniky obmedzujú či rušia výrobu a ľudia sa opäť ocitajú na dlažbe, no naši poslanci riešia... Ako to pekne napísať a nebyť za to „vypípaný“. Žeby úplné somariny?


To, nad čím sa naši zákonodarcovia pozastavujú a čo riešia v čase keď by ich mali zaujímať úplne iné veci vidieť v statuse poslanca Tomáša Tarabu. Ten opísal situáciu, nad ktorou zostáva v súčasnosti bežnému Slovákovi rozum stáť. A isto sa pri tom aj zamyslí, že - za toto berú títo ľudia päťtisícové platy?
Člen vlády za SaS a minister robí reklamu firme podnikateľa Čekana

„SaS mi chce cez mandátový výbor parlamentu za to, že som povedal, že nebudem jesť keksíky od človeka čo odkazuje neočkovaným Slovákom, aby sedeli doma, dať zaplatiť pokutu 31 000 eur, lebo vraj robím antireklamu veľkobiznisu,“ vysvetľuje celú situáciu Taraba a dodáva: „Ak nemôžete povedať, že nebudete jesť keksíky, logicky nebudete môcť povedať, že sa nedáte ani očkovať Pfizerom, lebo veď aj to je antireklama.“ Strana SaS podľa neho vždy stála na strane záujmov veľkých firiem a najnovšie aj boja proti slobode slova. „Majú smolu, ja ticho nebudem,“ odkazuje nezaradený poslanec liberálom.



„Takto na hulváta na druhej strane robí reklamu člen vlády za SaS firme podnikateľa Čekana. Vyfotiť sa s reklamným bannerom súkromnej firmy, dať letáčiky na fb stránku a dokonca dať link na firmu, kde si testíky viete zakúpiť, je fakt príkladná reklama,“ hnevá sa predseda strany Život Národná strana. Zaujímavé podľa Tarabu je aj to, že sa členovia vlády správajú ako Čekanovi obchodní zástupcovia. „Takže mandátový výbor môže namiesto mňa rovno riešiť ministra Korčoka, či toto je v súlade so zákonom o verejnom záujme. Mimochodom podnikateľa Čekana vraj dnes vyhlásili za osobnosť roka. Testíky sa budú asi predávať jednoduchšie,“ končí svoj status Tomáš Taraba.

Táto vláda za rok zadlžila Slovensko viac ako Smer za 12 rokov, soptí Taraba (VIDEO)
To, čo sa deje v ostatnom čase na Slovensku je zvrátené. Štátu chýbajú peniaze na zdravotníctvo či školstvo, zato plným priehrštím ich rozdáva na nákup zbraní, ktoré v takých množstvách vôbec nepotrebujeme. Čítať ďalej
02 | 10 | 2021 | Jozef Uhlarik