Zásady nosenia rúšok podľa Veroniky Remišovej - najlepšie je ísť na to bez chrbtice
17 | 10 | 2021 I TASR/upravil Ivan Brožík

Veronika Remišová je koaličný expert na farizejstvo. Cez stranu Andreja Kisku sa vyšplhala až do kresla podpredsedníčky vlády. Nebráni jej to však kydať na svojho otca "vzkriesiteľa" slová o mafii, podvodoch a podobne.

Remišová naložila Kiskovi, alebo hryzkanie dvoch potkanov
Veronika Remišová exprezidentovi Kiskovi: "Odchodom ma sklamal, ja som sa nestretávala s mafiánmi!" Výpad bývalej vlajkovej lode strany Andreja Kisku voči jej zakladateľovi sa číta so zatajeným dychom. Proti samotnému Kiskovi možno mať oprávnene... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Ivan Brožík
nedávno. Najnovšie kritizuje Roberta Fica a jeho fanúšikov za nenosenie rúška na verejnosti. Tak sa dobre pozrite na titulný obrázok. Veronika Remišová počas návštevy pápeža.


Alebo, Tomáš Taraba nedávno Remišovej pripomenul jej demagógiu pri téme obvinených v práci. Obvinení policajti majú podľa nej hrdo pokračovať, obvinený Kažimír má bez rečí odstúpiť.

Remišová naložila Kiskovi, alebo hryzkanie dvoch potkanov
Veronika Remišová exprezidentovi Kiskovi: "Odchodom ma sklamal, ja som sa nestretávala s mafiánmi!" Výpad bývalej vlajkovej lode strany Andreja Kisku voči jej zakladateľovi sa číta so zatajeným dychom. Proti samotnému Kiskovi možno mať oprávnene... Čítať ďalej
11 | 10 | 2021 | Ivan Brožík

Rúška raz áno, raz nie

Vicepremiérka a líderka Za ľudí Veronika Remišová poukázala na pandemickú situáciu a riziko nákazy. A to v súvislosti s protestom, na ktorom sa zúčastnil Robert Fico a jeho priaznivci. "Robert Fico, keď mu ide o prežitie, neváha podnecovať nenávisť a ohrozovať svojich vlastných voličov," vyhlásila Remišová s tým, že ich zvoláva na hromadné akcie, bez rúšok, pričom práve pri delta variante nového koronavírusu je to veľké riziko.
Fuj, to je demagogický farizejský hnus

Áno, pozeráte sa na Veroniku Remišovú počas nedávnej návštevy pápeža na Slovensku. Zdroj - reprofoto Instagram (@Veronika Remišová)

Zrazu Veronika vidí veci inak, ako sa to hodí, ako vždy...

Vicepremiérka tvrdí, že expremiéri Fico a Peter Pellegrini robia všetko preto, aby tretia vlna pandémie dopadla zle. "Nikde vo svete tak dvaja bývalí premiéri neškodia svojej vlastnej krajine ako práve Fico a Pellegrini. Nič konštruktívne robiť nevedia, len vyvolávať zmätok, nenávisť a rozkol. Nedovoľme návrat politikov, ktorým nejde o Slovensko, ale len o seba!" Povedala nba margo protestu bez rúšok Veronika Remišová.
Pán Stančík, a čo tak Veronika - doktorka smrť?

Argumentačne tiež extra chudobný poslanec OĽaNO Stančík označil Fica za "doktora smrť", pretože "veselo premoruje Rimavskú sobotu" a svojich voličov vystavuje riziku po tom, čo "torpédoval očkovanie". Čo tak, pán Stančík, pozrieť sa aj Vy na fotku vyššie? Koaličnej kolegyne sa nič také, ako hovoríte netýka?

Veronika Remišová dokáže nemožné, aj poprieť seba samú. Je rodinným striebrom demagógie
Obvykle si bežný človek zachováva akú-takú integritu vo svojich vyjadreniach. A bežný človek si aj pamätá, čo povedal včera, predvčerom. Iba Veronika Remišová nie. Ostentatívne nie. Neprekáža jej povedať niečo, čo vzápätí poprie absolútnym... Čítať ďalej
13 | 10 | 2021 | Ivan Brožík

A už k veci

Nedeľný protest v Rimavskej Sobote prišlo podľa slov strany Smer-SD podporiť okolo 3000 ľudí. Na "Čapicovom proteste" vystúpili viacerí predstavitelia strany, hovorili najmä o zvyšovaní cien energií, deštrukcii sociálneho i právneho štátu a o potrebe predčasných volieb. Fico zároveň predstavil verejnosti referendové otázky, s ktorými sa v najbližších dňoch obráti na prezidentku SR Zuzanu Čaputovú. Vyzval ju, aby sa s nimi neobracala na Ústavný súd SR, ale aby vyhlásila referendum o predčasných parlamentných voľbách.

(Medzititulky red. HD.)

Veronika Remišová TVRDO zaútočila na prezidentku Čaputovú
Nie že by sme boli s prejavom prezidentky v parlamente spokojní... ale keď ju kritizuje Vasilisa Premúdra Remišová, uberá to kritike vážnosť. Pretože keď kritizuje kohokoľvek najnekompetentnejšia ministerka, ktorá nevie, v akej výške sa platí DPH,... Čítať ďalej
02 | 10 | 2021